Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Sizleri Taniyabilir miyim
Sizleri Taniyabilir miyim
esselamun aleyküm..
bu sitenin admini olarak pek tanınmam
ben beyza 91 liyim.yalovada yaşıyorum okul bitti söz telaşına gördik birden bire nasıl olduysa...aslında ben bi gereği açıklamaya geldim
birbirini herkes az çok tanıyo ama siteyi tanıyan pek azdır.bu büyük sırrı herkesin bilmesini istedim
....(etraf bulanıklarşır ve hikaye başlar
)yağmurlu bir mart günüdür genç oğlan kızı ilk gördüğünde.öylece süzülüvelir önünden bir hülya gibi.günlerce hayalini kurduğu ahu bakışlı,pembe yanaklı kızı karşısında görünce kalbi yerinden çıkacakmış gibi atarken eveleyip geveleyip lafa girmeyi becerir sonunda..ama umduğu tepkiyi bulamayıp teslenince yaşadığı hayal kırıklıklarını sinesine gömerek uzaklaşır ordan mahsun,üzüntülü..kızı arar yalvarır bir şans sadece bir şan ister ama kız asil duruşu ve keskin bakışlarıyla hep reddeder onu..imam-hatip yolunda gidip gelirken usulca seyreder sevdiği kızı gizlice yanaşamaz bir çare arar..sevmiştir bi kere ve ferman dinlemeyen gönül içine sığmayan taşkınlıkla sevdiğine kavuşmak ister...kızı artık aramaya korkar karşısına çıkamaz olmuştur.sevdiğinden bi türlü haber alamaz yemekten içmekten kesilmiş hayata küsmüştür..bişeyler yapmalıdır düşünür düşünür ve ona ulaşabilmek için imam-hatiplilerin gireceği bi site kurmaya kara verir.ve istediğini başarır site sayesinde kızın okuldaki yakınlarına ulaşır ve sevdiğinden her an haber alır onunda bu siteye bir gün gelmesi umuduyla.. gün gelir kız siteye gelir acı tatlı bir 3 sene geçirirler ve 13 eylül 2009 söz gününü beklemektedirler...
işte bu site böyle doğmuş ve o iki genç biziz
))))))şincik söle oluo azmin sonunu kazanmıs eko aferem lo :D bu site aşıklr sitesi gibi bişi oldu yaw :D
06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!
Franz Kafka
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
![[Resim: urjn1.jpg]](http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urjn1.jpg)