You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sizleri Taniyabilir miyim

Sizleri Taniyabilir miyim

köyün delisi
RE: Sizleri Taniyabilirmiyim
hoşgeldin evlat
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: Sizleri Taniyabilir miyim
vay canına bir zamanlar 23 yaşındaymışım, hatta 22 :D ama hala herkes 17 sanıyor ehkihköhköh :D
ve hala bir baltaya sap olamadım, adeta interesting :D :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
merhaba ben kağan trabzonluyum.23 yaşındayım.özel bir şirkette güvenlik yetkilisi olarak çalışıyorum.Dur
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
merhaba arkadaşlar,yeni üyeyim ben bir şey sormak istiyorum...içinden çıkılmaz bir durumdayım,çok büyük bir boşluk desem daha doğru...Allah'a,meleklerine,peygamberimize ve diğer peygamberlere,kutsal kitabımıza ve diğer gönderilen kitaplara yürekten inanıyorum fakat ibadet konusunda çok ama çok zayıfım...bugüne kadar belki 1-2 gün oruç tuttum,onun harici hiçbir ibadetim yok..Gerçi sağlık problemlerim olduğundan sabah ve akşam ilaç kullanıyorum ama bu bana bahane gibi geliyor...Geçmişimde bir sürü de günahım var,tövbe edip yine tekrarladığım...Son bir senedir kendimi çok zayıf,kötü hissediyorum...Evliyim ve eşim ramazan boyunca oruç tutan inançlı bir adam...Sırf oruç tutmakla olmuyor elbette ama yapabileceğini yapıyor şimdilik...Ben ise ara ara bazı rüyalar görüyorum..Namazla ilgili,bir kaç kişiye anlattım namaza çağrı dediler...Çoğu rüyalarımda ya kıyamet koptuğunu,ya ilahi okunduğunu görüyorum ve hatta seneler önce bir dağın tepesinde beyaz elbiseli birini gördüm,yukarıdan bir ses hz muhammed dedi,yüzünü elbette görmedim ama bu rüyaların bir anlamı olduğunu düşünüyorum...son zamanlarda işimi gücümü yakınlarımı herşeyi bırakıp gitmek istiyorum burdan...çok uçuk gelecek belki size ama aynen hz rabia gibi tüm günlerimi ibadet ederek,allahı tesbih ederek geçirmek ve onun yaşadığı gibi mucizelere tanık olmak istiyorum...deli filan sanmayın sakın ,gayet işim gücüm kazancım yerinde biriyim..Turizmle uğraşıyorum,çoğu yeri gördüm gezdim...Bunlar insan olmak için kıstas değil...Kendimden nefret ettiğim huyum ise kibir...İçimden nasıl sökeceğim bunu bilmiyorum,nasıl olacağını bilsem hiç düşünmeden uzaklaşırım...Bana,şurdan başla,şunu yap vs diyebilecek müslüman arkadaşlarımdan öneri rica ediyorum...(kuran-ı kerim de okudum türkçe mealini,daha farklı önerileri olanlar fikirlerini yazarsa çok sevinirim..)
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
sirk allaha ortak kosmak demektir,bidat ise dinimizde peygamber sav den sonra cikan ibadet ve inanclardir,ehli sunnet bidatlerden uzak olan yoldur.su an mobil oldugumdan tam aciklama yapamadim mazur gorun.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.