You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sizleri Taniyabilir miyim

Sizleri Taniyabilir miyim

(...)
Cvp: RE: Sizleri Taniyabilirmiyim
MicstYle Adlı Kullanıcıdan Alıntı:admın engin oldugunu söyleyebilirim

buyur
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Cvp: RE: Sizleri Taniyabilirmiyim
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
MicstYle Adlı Kullanıcıdan Alıntı:admın engin oldugunu söyleyebilirim

buyur

kendimi tanıtıyorum:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: Sizleri Taniyabilirmiyim
NeyzeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Selamun aleykum gençler - ve genç olmak isteyenler karizm -

Ben istanbuldan neyzen kardeşiniz nacizane, Beni evet tabi tanıyabilirsiniz açıklıyım ;

İsim kalsın müzikle uğraşıyorum nacizane 6-7 yıldır ney ile ilgileniyorum islami forumlara takılmayı seviyorum o yüzden burdayım.

Vesselamrosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: Sizleri Taniyabilirmiyim
a.s neyzen kardes hos geldin aramızaagülücük
:welcome:

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
-Bu arada hemen belirteyim ihl ile hiç bir alakam olmamakla beraber önünden geçmişliğim dahi yoktur.Burada olmamın tek sebebi ihl çevresinin sempatik gelmesi ve bu çevreyi seviyor olmamdan kaynaklanıyor.-
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Hoşgeldiniz kardeşim.Hiç yabancılık çekmeyceğinize emin olabilirsiniz. burda ihlliden çok düz liseli var Wink
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
pardon ben hata yaptım.herkes imam hatiplideil zaten her çeşit insan var demeliydim gülücük o yuzden size de yer var :D ama katılmak istemiyosanız benim sizin yapabileceğim bişey yok :D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.