You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sizleri Taniyabilir miyim

Sizleri Taniyabilir miyim

Profesör
RE: Sizleri Taniyabilirmiyim
:D masraflı mısınız ? :D hehe sizden korkmuyoruz :D bizde herkese yatecek akdar fazla balşık ve yorum yapacak yer var Tongue
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM BEN ESKİ İMAM HATİPLİLERDENİM SİZİNLE BÖYLE GÜZEL BİR ORTAMDA BULUNMAK BENİ ÇOK SEVİNDİRİYOR BEN ŞUANDA KURAN KURSU HOCALIĞI YAPIYORUM AYRICA İLAHİYAT 3 SINIFTA OKUMAKTAYIM BENİM SÖYLİYECEKLERİM BU KADAR SANIRIM BÜTÜN İYİLİK VE GÜZELLİKLER SİZLERLE OLSUN KARDEŞLERİM İYİ AKŞAMLAR
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Cvp: Sizleri Taniyabilirmiyim
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
selamun aleyküm
21 YAŞINDAYIM AZ KALDI 22 BASCAM:(
ASLEN TRABZON OF LUYUM
İSTANBULDA YAŞIYORUM...OKUMUYORUM ÇALIŞMIYORUM EVDEYİM...
KENDİ ÇAPIMDA BİR ŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUM...
ŞİMDİ DİCEKSİNİZ NERDEN ESTİ BU BAŞLIK...
BİRBİRİMİZİ DAHA YAKINDAN TANIMAK AMAÇLI
KİME NASIL HİTAP EDECEĞİMİZİ BİLİRİZ...

SELAMETLE

alekümselam bende aslen tırabzonluyum ama manisada oturuyorum tanışabilirmiyiz adım talip
Değerlitalip avcı, kullanıcısı Dec 2008 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
bende yeni üyeyim 26 dayım memurum maraşta ikamet ediyom aslen güneydogu başketliyim gaziler şehri anteppp
Değerlihaktas2006, kullanıcısı Dec 2008 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
selamün aleyküm..

2000-2001 yalova imam hatip mezunuyum.. şuan görev sebebiyle artvindeyim.. nasipse 1 sene sonra tayinle tekrar yalova'ma dönmek istiyorum.. bugün gördüm bu forumu.. hoş bir ortam..
köyde en çetin cevizleri bana veren çocuklar;
burda pamuk şekeriyle dişlerimin kırıldığını bilmiyorlar...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-02-2009, Saat:06:51 PM, Düzenleyen: kerem misali.
kimya-yı saadet
Aleyküm Selam..
bnde aslen artvin/arhaviliyim, yalovada yaşıyorum..
Hoş geldin abi sitemizegülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
merhaba arkadaşlar isimim şeyma 25 yaşındayım adana /seyhanlıyım,aöf işletme son sınıf öğrencisiyim çalışmıyorum bu siteye nerede,nasıl üye oldum bilmiyorum sadece tesadüf sonucu burdayım hiç pişman değilim güzel bir site
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.