You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sizin Nereniz Müslüman !(video)

Sizin Nereniz Müslüman !(video)

General
RE: Sizin Nereniz Müslüman !(video)
Onları da koyu yazman iyi olmuş, bende şunu diyeyim Merve "kafiri dost edinen adama Müslüman kardeşim demem" İnşallah dileklerin kabul olur yanlış ettiğimiz kelamlar olduysa Rabbim bizi bağışlar, zira burada doğruları paylaşmaya çalışıyoruz, yanlışlar savunulduğunda da sabrımız taşabiliyor. Selametlen gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-05-2013, Saat:10:38 PM, Düzenleyen: Tesir.
Göğe Bakma Durağı.
Doğrudur ama şunuda belirtmek istiyorum son olarak Kuran'da tek bir ayet yok.
Ve tekrar söylüyorum ben burda Tayyip'i savunmuyorum yada herhangibir başkasını, Onun hakkındaki düşüncelerimi konudaki ilk mesajımda söyledim ne fazlası ne eksiği benim için.
Benim sana cevap veriyor olmamın nedeni kul hakkına girmemenizi bilerek yada bilmeyerek küfre düşmemenizi hatırlatmak. Şimdi yorumlarım yanlış anlaşılsın istemiyorum ve yine diyorum ki böyle yaptığınız küfre düştünüz diye bişey diyemem dediğim gibi bunları Allah bilir kuluna kalmaz bunu söylemek, düşünmek. Tedbir amaçlı hatırlatma benimki gülücük

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
""We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible."

By Recep Tayyip Erdogan / The Wall Street Journal

"ırak'ta savaşan ABD'li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zaiyatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.""

Milliyet gazetesi gibi gazetelerde de alenen geçiyor olay.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-05-2013, Saat:11:28 PM, Düzenleyen: karadamlalar.
General
televizyonlarda çokça kez dönmüştü benden çok daha iyi bilmen gerekir.

Bunu ilk beğenen sen ol.
General

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.