Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Sizin Nereniz Müslüman !(video)
Sizin Nereniz Müslüman !(video)
Şimdi bu adamlar böyle yaparak bu hainliği yapanların oyununa gelmiş olmuyor mu ? Bi insan neden biyeri bombalar insanları birbirine düşürmeye çalışır ? Bence iç karışıklık çıkarmak için.
He dicem başbakan herşeyi çok mu güzel yapıyor. Bence tabiki hayır. Ama Tayyip yerine kim geçebilcek diye düşünüyorum beterin beteri olacağını düşünüyorum.
Ve eleştiri eleştiri eleştiri.. Sizce doğrusu ne olmalı ?
Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"
"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
Şu an ki başbakanın yerine geçecek birini göremiyorum ama, bunun gibi bir adamında beni yönetmesini kabullenemiyorum ben şahsen bir Müslüman olarak..
Ben artık şuradaki saçma sapan diyaloglara girmeyeceğim, bir tek duam var; Rabbim yakın zamanda din düşmanlarından, dini sömüren haysiyetsizlerden, Müslümanı oyuna getirip oy toplayıpta kursaklarını dolduran zürriyetsizlerden vesaire vesaire kurtarsın bizi.. Âmin
Müslüman olarak hepimizin istediği aynı şey olsa gerek ama senin düşündüğünü bende düşünüyorum. Şuanda başbakan dışında daha iyi yönetici yok bu yüzden eleştirileri paylaşmak yerine fikirleri paylaşmak daha doğru olur diye düşünüyorum. Eleştirilemez demiyorum tabiki eleştirilebilir ama bunu o kişiyi direkt suçlayarak değilde fikirlerle beraber söylenirse yorumlarda anlamsız kalmamış olur.
Amin tesir, amiin..
"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
Kafire dostum vs. diyen bir adam tarafından, benden zeki olmayan, yüzüne bakıldığında meymenet olmayan, nursuz, aile yapısı uygunsuz, kul hakkına giren.. Bu tip insanlar tarafından yönetilmek istemiyorum. Bazı arkadaşlar oy vermiyorum diye ne güzel yorumlar yapıyorlar oturdukları yerden, onlara soruyorum cevaplasınlar, bunlara oy vererek kaç kişinin vebaline giriyorsunuz?
Peki soruyorum ya kime oy vereceksin ? Yada boş oy vererek katkın nolmuş olacak ?
Şu sonraki cümlende sencede bi çelişki yok mu ? ;
Alıntı:Oy vereceğim, beni yönetebilecek bir adam yok. Oy vermeyerek tüyü bitmemiş yetimin vebaline girmemiş olacağım ve daha bir çok şey.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi