You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sizin Nereniz Müslüman !(video)

Sizin Nereniz Müslüman !(video)

Göğe Bakma Durağı.
RE: Sizin Nereniz Müslüman !(video)
Açıkcası siyasetle pek aram yok bu yüzden bu durumda objektif olduğumu düşünerek bikaç bişey söylemek istiyorum.
Şimdi bu adamlar böyle yaparak bu hainliği yapanların oyununa gelmiş olmuyor mu ? Bi insan neden biyeri bombalar insanları birbirine düşürmeye çalışır ? Bence iç karışıklık çıkarmak için.

He dicem başbakan herşeyi çok mu güzel yapıyor. Bence tabiki hayır. Ama Tayyip yerine kim geçebilcek diye düşünüyorum beterin beteri olacağını düşünüyorum.

Ve eleştiri eleştiri eleştiri.. Sizce doğrusu ne olmalı ?

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
@Merv- Siyaset konuşmuyoruz ki, siyaset siyaseti bilen insanlarla konuşulur. Burada saçmalanıyor resmen ben dahil katılıyorum buna..

Şu an ki başbakanın yerine geçecek birini göremiyorum ama, bunun gibi bir adamında beni yönetmesini kabullenemiyorum ben şahsen bir Müslüman olarak..

Ben artık şuradaki saçma sapan diyaloglara girmeyeceğim, bir tek duam var; Rabbim yakın zamanda din düşmanlarından, dini sömüren haysiyetsizlerden, Müslümanı oyuna getirip oy toplayıpta kursaklarını dolduran zürriyetsizlerden vesaire vesaire kurtarsın bizi.. Âmin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Konuştuğunuz şahıslar siyasetin içinden adamlar onları eleştirebilmek için siyasetin içini azda olsa bilmek gerekir ama dimi.

Müslüman olarak hepimizin istediği aynı şey olsa gerek ama senin düşündüğünü bende düşünüyorum. Şuanda başbakan dışında daha iyi yönetici yok bu yüzden eleştirileri paylaşmak yerine fikirleri paylaşmak daha doğru olur diye düşünüyorum. Eleştirilemez demiyorum tabiki eleştirilebilir ama bunu o kişiyi direkt suçlayarak değilde fikirlerle beraber söylenirse yorumlarda anlamsız kalmamış olur.

Amin tesir, amiin..

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Her şeyi geçiyorum;

Kafire dostum vs. diyen bir adam tarafından, benden zeki olmayan, yüzüne bakıldığında meymenet olmayan, nursuz, aile yapısı uygunsuz, kul hakkına giren.. Bu tip insanlar tarafından yönetilmek istemiyorum. Bazı arkadaşlar oy vermiyorum diye ne güzel yorumlar yapıyorlar oturdukları yerden, onlara soruyorum cevaplasınlar, bunlara oy vererek kaç kişinin vebaline giriyorsunuz?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-05-2013, Saat:09:46 PM, Düzenleyen: Tesir.
Göğe Bakma Durağı.
Dış güzellik görecelidir bu yüzden fikirlerini eleştiremem ama sence nursuz vs vs diye o hükmüde koymamız adaletsiz olur dimi.

Peki soruyorum ya kime oy vereceksin ? Yada boş oy vererek katkın nolmuş olacak ?

H
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
arkadaşlar yönetim meselesine bakışımız herhangi bir demokratınki gibi olmamalı. bir yöneticinin İslam ile hükmetmediği sürece kıldığı namazın da, tuttuğu orucun da boş olduğunu Allah Maide-44 ayetinde bildiriyor. Bu adamın islamdan sapışı maide44 ile sınırlı değildir, kafiri dost edinip Müslümanı düşman edinmiş safını küfürden yana tutmuştur. kimse buna maslahat falan demesin göz göre göre islama karşı küfür treninin bir vagonu haline gelmişlerdir. İslam içinden savunacakları hiçbir dayanakları yoktur, hiçbir alim şu an yaptıklarına islamdandır dememiştir. Biraz gözümüzü açalım lütfen.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
vs vs diye belirttim diğer özellikleri ve zeki olma konusunda kimse kimseden zeki olduğunu(cidden öyle olsada) bilemez. Ben biliyorum diyende yalan söyler bence. Eğer o kişiyle 24 saatini geçiriyorsan sürekli o zaman haklısın.

Şu sonraki cümlende sencede bi çelişki yok mu ? ;

Alıntı:Oy vereceğim, beni yönetebilecek bir adam yok. Oy vermeyerek tüyü bitmemiş yetimin vebaline girmemiş olacağım ve daha bir çok şey.

H
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.