You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sizin Nereniz Müslüman !(video)

Sizin Nereniz Müslüman !(video)

Göğe Bakma Durağı.
RE: Sizin Nereniz Müslüman !(video)

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Açıklayayım, buna çelişki denmez, sen anlayamamışsın sadece. Soru sordun;
Alıntı:kime oy vereceksin?
diye.
Alıntı:Oy vereceğim, beni yönetebilecek bir adam yok.
dedim.
Alıntı:Yada boş oy vererek katkın nolmuş olacak ?
dedin.
Alıntı:Oy vermeyerek tüyü bitmemiş yetimin vebaline girmemiş olacağım ve daha bir çok şey.
dedim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Şu bahsettiklerinin haberlerini tarafsız yerden paylaşır mısın ? Öğrenelim bakalım amaç neymiş gülücük

H
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
@Merv- oha ya oha neresi taraflı, sayın başbakanınız Amerikan askerine dua etti, Müslüman kadınlara tecavüz edip öldüren Amerikan askerlerine, evlerine sağ salim dönsünler diye..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Taraflı demedim ki Tesir şuanki tepkin bana fikirlerinin kölesi olmuş durumunda olduğunun düşüncesine sahip olmama neden oluyor. Sadece tarafsız bi yerden haberin detaylarını öğrenmek istedim ki bende fikirlerin kölesi olmadan Allah'ın verdiği akıl ile doğruyu yorumlayabileyim, koyun olmayayım.

H
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Doğruya muhalefet olmaya çabaladığınız için fazla kaptırmışım kendimi :D karadamlalar bulursa paylaşsın o haberi ben bulamam
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Muhalefet olmaya çalışmıyorum, anlamaya çalışıyorum ve anlayın istiyorum. He anlamak sizin elinizde beni ilgilendirmez ama en azından saygı duyulabilir gülücük Ve Allah adına hüküm koyulması beni çok şaşırttı kafir dediğiniz kişiye karşı çıkayım derken inşAllah günaha girmiyorsunuzdur.
Dikkat edin sizin gibi giriyorsunuz demiyorum, benim ne haddime bi kulu yargılama, inşAllah girmiyorsunuzdur diyorum ve çekiliyorum, selametcenek gülücük

H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-05-2013, Saat:10:35 PM, Düzenleyen: `Dua...

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.