katillik seni bozar o zaten elini kana bulamış bırak o yapsın
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
katillik seni bozar o zaten elini kana bulamış bırak o yapsın
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KIZ BU NE ÖDÜM KOPTU :D
aman midem kalktı aynı zamanda ::D
kim bu ceses mi ?
yok bu senin bulduğun bide cesesi dnleseydik bakdana nickide ceset i andırıyo bakarsın bunun sicili daha kötüdür
teesüf ederim gülbenim nickimdeki avartarla CESSES in baglantısı yok ama avartarım sus dio yani kimi isterseniz susturrum
iyi de deneyimin var mı bak reyyanın bulduğuna susturmak başka katletmek başka
(A) (N) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anam benden ala katilmi olur ben temizlerim hepsini hemide bedavaya
laf aramızda offf afkursun dursunlar bişicik olmaz yapan kendine yapar
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
KORKTUN DİMİ
BÜYÜKSÜN ABLA
( şaka yapıyorum he alınmayın lütfen ) *GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aman ben zaten başta anlamıştım tırsak bişiy olduğunu( şaka yapıyorum he alınmayın lütfen )
ya korkudan oruç nası bozuu ona bi anlam veremedim ya neyse
reyhancım anam bundan bize kiralık ceset bile olmaz en iyi sen bize seninkini ayarla hem sicilide süper hadi reyhoş sana güveniyoz :D
tmm cnm ok oyle yapalam cessese gore degil bu katillik
ben oburkine soyleyimde icabına baksın site saldırma meraklılarının hatta soyliyiym yesin bide
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aman ben zaten başta anlamıştım tırsak bişiy olduğunu( şaka yapıyorum he alınmayın lütfen )
ya korkudan oruç nası bozuu ona bi anlam veremedim ya neyse
reyhancım anam bundan bize kiralık ceset bile olmaz en iyi sen bize seninkini ayarla hem sicilide süper hadi reyhoş sana güveniyoz :D
yoksa verilen işi yaparım
ama iş buyuranda iş yok
hıh yapmıyom sizin işinizi
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.