You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

SİTEYE SALDIRAN!!!

Profesör
RE: SİTEYE SALDIRAN!!!
Yok cesses sen olmaz bunu tutcas sen daha bnm adımı bilem ogrenemedin zaten beceremezsin gülücükkatillik seni bozar o zaten elini kana bulamış bırak o yapsın kahkaha
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
anam benden ala katilmi olur ben temizlerim hepsini hemide bedavaya

laf aramızda offf afkursun dursunlar bişicik olmaz yapan kendine yapar
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Cvp: RE: SİTEYE SALDIRAN!!!
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KIZ BU NE ÖDÜM KOPTU :D

aman midem kalktı aynı zamanda ::D

kim bu ceses mi ?
yok bu senin bulduğun bide cesesi dnleseydik bakdana nickide ceset i andırıyo bakarsın bunun sicili daha kötüdür gülücük

teesüf ederim gül gülücükbenim nickimdeki avartarla CESSES in baglantısı yok ama avartarım sus dio yani kimi isterseniz susturrum karizmifade

gülücük iyi de deneyimin var mı bak reyyanın bulduğuna susturmak başka katletmek başka
eğer seni tutarsak kubanı nasıl katledeceğini anlatayım sonra yok abla benim midem kaldırmaz ben bunları yapamam dersen külahları değişiriz
önce ona hangi parmaklarıyla siteye saldırdığını soracaksın o parmaklarını tek tek koparıp ipe dizeceksin(vücudunun geri kalını senin ister gömersin istersen şiş yapıp yersin ıyyy) sonra resmini çekip tüm site sakinlerine gösterecekisn ki kimse buraya saldırmayaı cürret etmesin

vay be ne cinayet planı yaparmışım hee korkun benden ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
(A) (N) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anam benden ala katilmi olur ben temizlerim hepsini hemide bedavaya

laf aramızda offf afkursun dursunlar bişicik olmaz yapan kendine yapar

kız sen elinin hamuruyla erkek işine karışma git bulaşıkları yıka seni bekliyo icon
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:icon

KORKTUN DİMİ kahkaha

AZ DAHA ORUCUM BOZULCAKTI KORKUDAN gülücükBÜYÜKSÜN ABLA ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
aman ben zaten başta anlamıştım tırsak bişiy olduğunu gülücük ( şaka yapıyorum he alınmayın lütfen )

ya korkudan oruç nası bozuu ona bi anlam veremedim ya neyse

reyhancım anam bundan bize kiralık ceset bile olmaz en iyi sen bize seninkini ayarla hem sicilide süper hadi reyhoş sana güveniyoz :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aman ben zaten başta anlamıştım tırsak bişiy olduğunu gülücük ( şaka yapıyorum he alınmayın lütfen )

reyhancım anam bundan bize kiralık ceset bile olmaz en iyi sen bize seninkini ayarla hem sicilide süper hadi reyhoş sana güveniyoz :D

kahkahatmm cnm ok oyle yapalam cessese gore degil bu katillik gülücükben oburkine soyleyimde icabına baksın site saldırma meraklılarının hatta soyliyiym yesin bide ban
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-09-2008, Saat:02:35 PM, Düzenleyen: Belinay.
© 9492.698875 ©
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aman ben zaten başta anlamıştım tırsak bişiy olduğunu gülücük ( şaka yapıyorum he alınmayın lütfen )

orda yaptıgım sanatı anlamadın tariz yaptım bi sözün tam tersini igneleme anlamında söyledim gülücükyoksa verilen işi yaparım karizmama iş buyuranda iş yok ifadehıh yapmıyom sizin işinizigülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.