HER KİMSEN BAK BU SİTEDEKİLERİN AHINI ALDIĞINDA KENDİNİ EŞEK CENNETİNDE BULURSUN
GİT UĞRAŞCAĞIN BAŞKA YERLER BUL HATTA GİT ADAM OLMAYI ÖĞREN KUL HAKKI NEDİR ONU ÖĞREN RAMAZAN RAMAZAN UĞRAŞTIRMA BİZİ
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
(A) (N) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allhun salağ bak bedddua etcem sağ duam tutmaz ama bedduam tuttar heeee
olmadi bulur ayuklarundan fufuruim seni akılli ol
biri kiralık katil mi dedi
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biri kiralık katil mi dedi
nede olsa herşeyi yapıo
en iyisi ben hem tanıdık hemde iyi biriyim işimide iyi yaparım
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KIZ BU NE ÖDÜM KOPTU :D
aman midem kalktı aynı zamanda ::D
kim bu ceses mi ?
yok bu senin bulduğun bide cesesi dnleseydik bakdana nickide ceset i andırıyo bakarsın bunun sicili daha kötüdür
benim nickimdeki avartarla CESSES in baglantısı yok ama avartarım sus dio yani kimi isterseniz susturrum 
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.