Rüyanın o kısmını anlatmayacağım;ama bir kısmı şöyleydi.
Odama Cübbeli Ahmet Hoca geliyor.Bana soru soruyor.Sorduğu soru fıkıh usulüyle ilgili ve Zahiri fıkıh usulüyle ilgili.Ben de,hocam ben o tarz şeyleri bilmem usülsuz musulsüz direk dalarım kitaba diyorum
soru sırası bana geçiyor.Sonra ben diyorum ki:Hocam Zahiri Mezhebine göre namazda gülenin abdesti bozulur mu?Bu sefer o gülüyor.Cevabı bilmiyor çünkü.Sonra kalkıyor,penceden aşağıya bakıyor felan.Sonra akşam ezanı okunuyor.İiginç olan şuki:Camiye gitmedik.İçimden diyorumki herhalde Cübbeli Ahmet Hoca imamlığa geçer.Ayrıca o geçerse sarığı o kullanacak -biraz titizim ben- neyse bir şey olmaz diyorum kendi kendime.Oysaki hocanın başında sarığı var
Sonra odamdaki sandalyede Abdülaziz Bayındır Hoca oturuyor.Ben onun solundayım.Aklıma soracak pek soru gelmiyor.Hemen o an aklıma şu geliyor.Siz x hocaya cevap için şunu demiştiniz değil mi diyorum?Evet,ben kafirim onun dininin kafiriyim demiştiniz değil mi diyorum.Hoca anlamıyor ikinci kere tekrarlıyorum bu sefer anlıyor.
Sonra aklıma hemen hocanın meşhur fetvası,yani Allah gaybı bilmez meselesi geliyor.Hocam sizin bu konuda 13 dakikalık bir videonuz vardı,orada meseleyi izah ediyordunuz bir kere izledim;ama tam anlayamadım.Sonra da izlemedim başka diyorum.Ayrıca 2 saatlik bir açık oturumunuz vardı diyorum.
Rüyanın bir kısmı bu şekilde,gerisini anlatmıyorum rüyanın.Yatmadan önce iki hocayı da dinlemedim;ama rüyama girdiler.İlginç olan şuki:Abdülaziz Hoca ile Cübbeli Ahmet Hoca ne alaka
Göre göre zıt kutuplardaki iki hocayı gördüm
Her alime saygı duyup sevmemden ötürü iki zıt hocayı gördüm sanırım