Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Şimdilik Buralardayız
Şimdilik Buralardayız

TDK'nın sitesinde bir yazıya göre de düşündüm, karışık olduğu için alıntılamamıştım:
"Ünlüyle başlayan ek aldıklarında vurgusuz orta hecesindeki dar ünlüsü düşen kelimelerle oluşturulan ikilemelerde ikinci kelimenin dar ünlüsü düşmez: ağız ağıza, burun buruna, koyun koyuna (yatmak), omuz omuza, devirden devire, nesilden nesile, oğuldan oğula, şehirden şehire vb."
Her ne kadar ikilemelerden bahsediyorsa da, kelimenin yapısına uygun geldi.
Bunları söylemen memnuniyet verici.

Yanlış bulmak için okumuyorum;ama gözüme çarpanları belirtiyorum.
İyi bir yazar,yazımı ve anlatımı iyi olan yazardır.Sadece anlatım bana göre yeterli değildir.
Ama şunu söyleyeyim ki
iz sayısalcı olmanıza rağmen çok düzgün yazıyorsunuz.Merak ettim,Türkçe'niz de iyi miydi

''İyi bir yazar,yazımı ve anlatımı iyi olan yazardır.Sadece anlatım bana göre yeterli değildir.''
Haklısın, günün birinde yazar olursam senin katkın büyük olacak (şaka)

Evet, Türkçe dersim iyiydi.

Bir word sayfası uzunluğunda fikir yazınızı felan görmedim;ama bu durum ile kendinizi iyi ifade eden birisi olarak görüyorum.
Yazar olursanız ne yazardınız mesela?Hani ciddi olarak sormuyorum,yazar olsam şu konuda bir şeyler yazardım dediğiniz şey var mı?
Sizin sadece beden eğitimi,müzik-resim bu dersler iyi değilmiş anladım
Takla atamıyor muydunuz mesela
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi