You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Şimdilik Buralardayız

Şimdilik Buralardayız

-İKRA-
RE: Şimdilik Buralardayız
Sadece Nureddin Hoca'nın ders başlığı böyle diye karar vermedim ki; gülücük
TDK'nın sitesinde bir yazıya göre de düşündüm, karışık olduğu için alıntılamamıştım:

"Ünlüyle başlayan ek aldıklarında vurgusuz orta hecesindeki dar ünlüsü düşen kelimelerle oluşturulan ikilemelerde ikinci kelimenin dar ünlüsü düşmez: ağız ağıza, burun buruna, koyun koyuna (yatmak), omuz omuza, devirden devire, nesilden nesile, oğuldan oğula, şehirden şehire vb."

Her ne kadar ikilemelerden bahsediyorsa da, kelimenin yapısına uygun geldi.

Bunları söylemen memnuniyet verici. gülücük
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
FIKHA GÖRE NİKÂH SÖZLEŞMESİNDE VELİNİN YERİ
Doç. Dr. Abdulaziz BAYINDIR*

Bir de yukardaki yazıyı buldum; burada senin haklı olduğun ortaya çıkıyor. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Sizin dışınızda hiç kimse izin vermediüzgün

Yanlış bulmak için okumuyorum;ama gözüme çarpanları belirtiyorum.

İyi bir yazar,yazımı ve anlatımı iyi olan yazardır.Sadece anlatım bana göre yeterli değildir.

Ama şunu söyleyeyim kiSaskiniz sayısalcı olmanıza rağmen çok düzgün yazıyorsunuz.Merak ettim,Türkçe'niz de iyi miydigülücük
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Bazen insanı bir kişi bile motive edebilir, değil mi? gülücük

''İyi bir yazar,yazımı ve anlatımı iyi olan yazardır.Sadece anlatım bana göre yeterli değildir.''
Haklısın, günün birinde yazar olursam senin katkın büyük olacak (şaka) gülücük

Evet, Türkçe dersim iyiydi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Evet,zaten siz her şeye yetiyorsunuz benim açımdan sağ olun.Her konuma katılıyorsunuzgülücük

Bir word sayfası uzunluğunda fikir yazınızı felan görmedim;ama bu durum ile kendinizi iyi ifade eden birisi olarak görüyorum.

Yazar olursanız ne yazardınız mesela?Hani ciddi olarak sormuyorum,yazar olsam şu konuda bir şeyler yazardım dediğiniz şey var mı?

Sizin sadece beden eğitimi,müzik-resim bu dersler iyi değilmiş anladımgülücük Takla atamıyor muydunuz meselagülücük
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-12-2014, Saat:02:02 PM, Düzenleyen: Zehan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.