You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
Cvp: RE: SİMAYIM
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:degerli arkadaşım actıgın konuları takip ediyom ALLAH razı olsun emegine saglık :Den çok ta kro kızlar konunu begendimifadeALLAH emanet olasın sagolasın Wink

teşekkür ederim arkadaşım yorumun için:sırıtık:halay
takibe devam konu çok bendehalayifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: SİMAYIM
degerli bir kardeşim...
azimlide üstelik...
faydalı paylaşımlarına devam diyorum...
wesselam...
[Resim: 1871qt9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ASUDE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:degerli bir kardeşim...
azimlide üstelik...
faydalı paylaşımlarına devam diyorum...
wesselam...

teşekkür edrim ablacım bilmukabele...
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
ahh simoşum nerden bulaştın bana ya artık sen istesen de bırakamam senı, bn de bağımlılık yaptın rosegul
ilk başta simay ablaydın snra simay snra simoş şmd de kuzi yanı kuzengülücük çok ismini değiştrdim bn senın sanal da olsa senınle kuzen bile oldukgülücükama bundan çok memnunum nese kuzi bni sakın bırakma bu sanal alemde yalnz başıma,, gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-07-2008, Saat:04:07 PM, Düzenleyen: Qbra.
General
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ahh simoşum nerden bulaştın bana ya artık sen istesen de bırakamam senı, bn de bağımlılık yaptın rosegul
ilk başta simay ablaydın snra simay snra simoş şmd de kuzi yanı kuzengülücük çok ismini değiştrdim bn senın sanal da olsa senınle kuzen bile oldukgülücükama bundan çok memnunum nese kuzi bni sakın bırakma bu sanal alemde yalnz başıma,, gülücük

tiryakinim kuzişkom bırakırmıyım müebbetlimsinrosegulrosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Cvp: SİMAYIM
sim zehra senden çok bahsediyo kankaymışsınız seni samide farkedememiş burda keşfetmiş bende tanımak istiyorum seni yaa halayifade

herkes bi simdir tutturmuş gidiyo rosegul benide tanı bende seni tanıyayım tanışalım kaynaşalım simoş
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kendisini fazla tanıma fırsatım olmadı ama burdan tanıdıgım kadarıyla gülücük iyi bir mod iyi bir insan ve akıllı birine benziyor dilerim hersey istedigii gibi olur hayatında....
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: SİMAYIM
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sim zehra senden çok bahsediyo kankaymışsınız seni samide farkedememiş burda keşfetmiş bende tanımak istiyorum seni yaa halayifade

herkes bi simdir tutturmuş gidiyo rosegul benide tanı bende seni tanıyayım tanışalım kaynaşalım simoş

kankim demek beni anlattı sana o ne demişse doğrudurTongue takıl sende kızım geride kalmışsınTonguebiz buralardayız bi ara meksikaya gidip geldim yine gidecem ama uzun sürmezkahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kendisini fazla tanıma fırsatım olmadı ama burdan tanıdıgım kadarıyla gülücük iyi bir mod iyi bir insan ve akıllı birine benziyor dilerim hersey istedigii gibi olur hayatında....

valla çok naziksin arkadaşım teşekkürlerimi sunuyorum:sırıtık: iyi dileklerini aps yle iade ediyorumTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.