ALLAH emanet olasın sagolasın
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
ALLAH emanet olasın sagolasın
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:degerli arkadaşım actıgın konuları takip ediyom ALLAH razı olsun emegine saglık :Den çok ta kro kızlar konunu begendimALLAH emanet olasın sagolasın

ASUDE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:degerli bir kardeşim...
azimlide üstelik...
faydalı paylaşımlarına devam diyorum...
wesselam...

çok ismini değiştrdim bn senın sanal da olsa senınle kuzen bile olduk
ama bundan çok memnunum nese kuzi bni sakın bırakma bu sanal alemde yalnz başıma,,
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ahh simoşum nerden bulaştın bana ya artık sen istesen de bırakamam senı, bn de bağımlılık yaptın
ilk başta simay ablaydın snra simay snra simoş şmd de kuzi yanı kuzençok ismini değiştrdim bn senın sanal da olsa senınle kuzen bile olduk
ama bundan çok memnunum nese kuzi bni sakın bırakma bu sanal alemde yalnz başıma,,

*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sim zehra senden çok bahsediyo kankaymışsınız seni samide farkedememiş burda keşfetmiş bende tanımak istiyorum seni yaa
herkes bi simdir tutturmuş gidiyobenide tanı bende seni tanıyayım tanışalım kaynaşalım simoş
takıl sende kızım geride kalmışsın
biz buralardayız bi ara meksikaya gidip geldim yine gidecem ama uzun sürmez
_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kendisini fazla tanıma fırsatım olmadı ama burdan tanıdıgım kadarıylaiyi bir mod iyi bir insan ve akıllı birine benziyor dilerim hersey istedigii gibi olur hayatında....
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.