You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

....Envarül-Âşîkîn....
RE: Şeyda_Nur(
nagıhancım tanısırız inş...saol =)
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
....Envarül-Âşîkîn....
bu ne şimdi bn anlamadım ekem abiiiii??????
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Yorumum silinmiş burda...

Şeydanur.. Bnim en yakın kardeşim..gülücük
Kötü gün dostum..gülücük
Bn onu çok severim o bni çok sever.. öle :D
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
İNŞALLAH BİRGÜN TANIŞIRIK gülücük

KULA KUL OLMAK İÇİN ATILMADIK MEYDANA,

BİZ YANLIZ HAKİKATE,HAKK'A SECDE EDERİZ!

NASIL GİRDİYSE DAVA SAHİPLERİ ZİNDANA,

BİLSİN Kİ KAHPE DEVİR BİZDE ÖYLE GİRERİZ!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
....Envarül-Âşîkîn....
Cvp: RE: Şeyda_Nur(
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yorumum silinmiş burda...

Kötü gün dostum..gülücük

sen kendı adına konus kzmTongue

ifade

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
....Envarül-Âşîkîn....
İlim_Yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İNŞALLAH BİRGÜN TANIŞIRIK gülücük

bu aralar pek gıremıomSad

tanısırız Allah'ın izniyle

wesselam....

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
Cvp: Şeyda_Nur(
Şeyda nur gülücük ile tanışmamız bana meydan okudu inatlık konusunda ama emelleri boşa cıktı gülücükve sonra arkadaşlarının ona piskopat dedigini ögrendim ifadeama öyle degilmiş malesef çok iyi niyetli çok sabırlı o anladı:Dçok sempatik birisi bana önerdigi kitapları bulamadım ama zaten bitanesini ölsem de almam kahkahadigerini bulmaya calışcam ama :Dşeyda nur özür dilerim yorumunu geciktirdim gerek teknik sorunlar gerekse benim işlerim güclerim felan pek giremiyodum siteye şimdi sakin kafa ile yazıorum inş. kabul edersin Winkşeyda senin ile tanıştıgıma çok memnunum çok hoş sohbetin var Allah herşeyi gönlüne göre verir inş.şeyda nur =zia demek gülücükbende isminden kendime pay cıkarıyom ama olsunifadesenin gibi degişik ve güzel bir kişiligi sahip birisiyle konuşmaktan mutluyum abartmıyorum gercekten öyle ben öyle hissediyom neyse kal selametle Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
....Envarül-Âşîkîn....
Cvp: Şeyda_Nur(
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şeyda nur gülücük ile tanışmamız bana meydan okudu inatlık konusunda ama emelleri boşa cıktı gülücükve sonra arkadaşlarının ona piskopat dedigini ögrendim ifadeama öyle degilmiş malesef çok iyi niyetli çok sabırlı o anladı:Dçok sempatik birisi bana önerdigi kitapları bulamadım ama zaten bitanesini ölsem de almam kahkahadigerini bulmaya calışcam ama :Dşeyda nur özür dilerim yorumunu geciktirdim gerek teknik sorunlar gerekse benim işlerim güclerim felan pek giremiyodum siteye şimdi sakin kafa ile yazıorum inş. kabul edersin Winkşeyda senin ile tanıştıgıma çok memnunum çok hoş sohbetin var Allah herşeyi gönlüne göre verir inş.şeyda nur =zia demek gülücükbende isminden kendime pay cıkarıyom ama olsunifadesenin gibi degişik ve güzel bir kişiligi sahip birisiyle konuşmaktan mutluyum abartmıyorum gercekten öyle ben öyle hissediyom neyse kal selametle Wink

weeeeeeee beklenen yorum sahıbınden gelmişşşşşş =)

saolasın CESSES (ampül nası yapılıooo )

nese Allah senınde gonlune gore wersın her zmn derım Mümin müminin aynasıdır..(hadis)

wesselam

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Şeyda-Nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yorumum silinmiş burda...

Kötü gün dostum..gülücük

sen kendı adına konus kzmTongue

ifade

Bak sn utanmaza..karizm
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.