Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Şeyda_Nur(
Şeyda_Nur(
KULA KUL OLMAK İÇİN ATILMADIK MEYDANA,
BİZ YANLIZ HAKİKATE,HAKK'A SECDE EDERİZ!
NASIL GİRDİYSE DAVA SAHİPLERİ ZİNDANA,
BİLSİN Kİ KAHPE DEVİR BİZDE ÖYLE GİRERİZ!...
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yorumum silinmiş burda...
Şeydanur.. Bnim en yakın kardeşim..
Kötü gün dostum..
Bn onu çok severim o bni çok sever.. öle :D
sen kendı adına konus kzm

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
İlim_Yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İNŞALLAH BİRGÜN TANIŞIRIK
bu aralar pek gıremıom

tanısırız Allah'ın izniyle
wesselam....
hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
ile tanışmamız bana meydan okudu inatlık konusunda ama emelleri boşa cıktı
ve sonra arkadaşlarının ona piskopat dedigini ögrendim
ama öyle degilmiş malesef çok iyi niyetli çok sabırlı o anladı:Dçok sempatik birisi bana önerdigi kitapları bulamadım ama zaten bitanesini ölsem de almam
digerini bulmaya calışcam ama :Dşeyda nur özür dilerim yorumunu geciktirdim gerek teknik sorunlar gerekse benim işlerim güclerim felan pek giremiyodum siteye şimdi sakin kafa ile yazıorum inş. kabul edersin
şeyda senin ile tanıştıgıma çok memnunum çok hoş sohbetin var Allah herşeyi gönlüne göre verir inş.şeyda nur =zia demek
bende isminden kendime pay cıkarıyom ama olsun
senin gibi degişik ve güzel bir kişiligi sahip birisiyle konuşmaktan mutluyum abartmıyorum gercekten öyle ben öyle hissediyom neyse kal selametle
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şeyda nurile tanışmamız bana meydan okudu inatlık konusunda ama emelleri boşa cıktı
ve sonra arkadaşlarının ona piskopat dedigini ögrendim
ama öyle degilmiş malesef çok iyi niyetli çok sabırlı o anladı:Dçok sempatik birisi bana önerdigi kitapları bulamadım ama zaten bitanesini ölsem de almam
digerini bulmaya calışcam ama :Dşeyda nur özür dilerim yorumunu geciktirdim gerek teknik sorunlar gerekse benim işlerim güclerim felan pek giremiyodum siteye şimdi sakin kafa ile yazıorum inş. kabul edersin
şeyda senin ile tanıştıgıma çok memnunum çok hoş sohbetin var Allah herşeyi gönlüne göre verir inş.şeyda nur =zia demek
bende isminden kendime pay cıkarıyom ama olsun
senin gibi degişik ve güzel bir kişiligi sahip birisiyle konuşmaktan mutluyum abartmıyorum gercekten öyle ben öyle hissediyom neyse kal selametle
weeeeeeee beklenen yorum sahıbınden gelmişşşşşş =)
saolasın CESSES (ampül nası yapılıooo )
nese Allah senınde gonlune gore wersın her zmn derım Mümin müminin aynasıdır..(hadis)
wesselam
hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Şeyda-Nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yorumum silinmiş burda...
Şeydanur.. Bnim en yakın kardeşim..
Kötü gün dostum..
Bn onu çok severim o bni çok sever.. öle :D
sen kendı adına konus kzm
Bak sn utanmaza..
elhmdülillah
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi