You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
Cvp: SEVİNÇ
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şu sitede en çok tanışmak istediğim insanlardan biri rosegul onu tanıyıp daha fazla yorumda bulunmak isterim tabi ki ..
iiki yolunu buraya düşürmüş Rabbim rosegulrosegul

İşte ben bu duruma hayranım hepimiz birbirimizi Allah için seviyoruz.
Ben de tanışmak isterim teşekkürler yazmalım...:sırıtık:
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: RE: SEVİNÇ
(A) (N) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seviyorum onu hemde çokkkSad

Tarifsiz sana olan sevigim,kelimeler hep kifayetsiz: ))
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: SEVİNÇ
kendisini yakından tanımıyorum ama yorumlarından ve konularından gordugum kadarıyla iyi biri güzel bir kalbe sahip iyi bir moderator birde çok titizmiş galiba gülücüksevinçcm rosegulbu sana cnm seni çok seviyorum flow
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: RE: SEVİNÇ
_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kendisini yakından tanımıyorum ama yorumlarından ve konularından gordugum kadarıyla iyi biri güzel bir kalbe sahip iyi bir moderator birde çok titizmiş galiba gülücüksevinçcm rosegulbu sana cnm seni çok seviyorum flow

Ne güzel bir sözler bunlar böyle inşallah haketmişimdir.
Of yaaaa fazlasıyla titizim hem de ben bile şaşıyorum kendime: ))
Sevgiler hep karşılıklıdır unutmaa: ))
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: SEVİNÇ
Çok teşekkür ederim kızlar bu güzel düşünceleriniz için beni çok mutlu ettiniz...
: ))
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.