You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumcu
RE: semerkand92
Merveyi az çok tanıyorum.Gerçekten çok iyi bir kız.Tanıştığım için memnunum.Samimi tavırlarının bozulmaması temennisiyle,seni seviyorm.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: RE: semerkand92
£brar Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Merveyi az çok tanıyorum.Gerçekten çok iyi bir kız.Tanıştığım için memnunum.Samimi tavırlarının bozulmaması temennisiyle,seni seviyorm.

saolasın canım bnde seni swioruuuuuumrosegul:Dgülücük
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: semerkand92
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımmm...yine ben geldim hoşgeldimgülücükhoşbuldumifadebu kız yani merve yani semerkand92 ama ben 97 dicem neyse sadede geleyimifadeevt merve ile tanışan pişman olmaz garanti veriyom 7+7 yıl pişman olan benim kapımı calsın ifadeçok sıcak kanlı birisi tanışmamız biraz ilginc olsada nasip böyleymiş ifadeşimdi diceksiniz yaa çok abarmış bu cesses die gülücüksize öyle gelebilir ama ben çok vakit gecirdim ve çok eglendim ve egleniyom ifadethank you merve,grazie mille merve,gracias merve,danke merve,teşekkürler merve ifade

maş. ceso yaz yaz eline sağlık puahahahahahgülücük

tanışmamısın neresi ilginç bea huh hehehehehekahkaha

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımmm...yine ben geldim hoşgeldimgülücükhoşbuldumifadebu kız yani merve yani semerkand92 ama ben 97 dicem neyse sadede geleyimifadeevt merve ile tanışan pişman olmaz garanti veriyom 7+7 yıl pişman olan benim kapımı calsın ifadeçok sıcak kanlı birisi tanışmamız biraz ilginc olsada nasip böyleymiş ifadeşimdi diceksiniz yaa çok abarmış bu cesses die gülücüksize öyle gelebilir ama ben çok vakit gecirdim ve çok eglendim ve egleniyom ifadethank you merve,grazie mille merve,gracias merve,danke merve,teşekkürler merve ifade

maş. ceso yaz yaz eline sağlık puahahahahahgülücük

tanışmamısın neresi ilginç bea huh hehehehehekahkaha

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Ceso o kadar yazmış ama gene de anlatamamış :D Gerçekten çok iidir sempatiktir zuhahahaha , muhahahaha ve puhahahah mıydı ööle biri işte.Tongue O mutlu olunca ben de mutlu oluyom yani ben her zaman mutluyumSmile Fazla söze ne hacet o zaten bir İzmir ihl li. Onun her zaman bir ayrıcalığı var fener gibi :D:D:D:D Ama deli işte. Onu da görmemezlikten geliyoruz zaten. Bi de sagocu. Durmak yok yola devam :D:D
[Resim: xarkt2.jpg]

[Resim: xarkt2.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
RE: semerkand92
çok sıcakkanlı ve efendi bi kardeşimizdir onunla tanıştığıma çok memnunum gülücükdediim gibi hem bjkli hem sagocu daha ne olsun tam kafa dengi:D
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.