You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: semerkand92
yaw merve gözümden kaçmış görmemişim ablacım severim kendisini sıcak kanlı tatlı bi kız izmire geldiğimde görüşürüz inş sagocu olmasıda güzel iyiki forumda bizlesin canım...halay
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Cvp: semerkand92
merve bunu hakketen merak ediyorum ne işin var senin burda :D
ya çok ayrıkı uçuk kaçık ve asi bi kişiliğe sahipsin yani burdan öle görünüyosun rosegul nye üyesin buraya mervoş :Drosegul bunun cevabını ver senin hakkında düşünceleri öle yazıyım :D

seviyorum seni kız valla rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merve bunu hakketen merak ediyorum ne işin var senin burda?
ya çok ayrıkı uçuk kaçık ve asi bi kişiliğe sahipsin yani burdan öle görünüyosun nye üyesin buraya mervoş ! bunun cevabını ver senin hakkında düşünceleri öle yazıyım...

seviyorum seni kız valla rosegul

la ben buraya üye olurken deliler giremes yazmıodu yeni bi yasak mı cıktı aman nese öle bi yasak warsada sorun deel yasaklar ciğnenmek içindir niaahahahagülücük

şuna bakın ya önce sen nie geldin la bura dio sorada sewom seni huhh yağcııııkarizm

nese öle geziniodm nette bide bura üye olam dedim tutulursam burda gitmicem dedm tutuldum işde (kendimi kandırıom glbaa yehyehh) burdaımgülücük

napiim işde böleim dediiin gibi aykırı uçuk biriim amma idare etmeye calışıolar beni saolsunlargülücük

gidiim mi la bunu mu istionKizgingülücük

nese kowalasanısda gitmem ki artık böhöhöhyyttthalay

yazbileersin artk düşüncelerini.....Tongue
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
kız delüü kahkaha ben öyle dmek istemedim
şimdi sen rap dinliyon aktif bir şekilde üye olduğun site imam hatip sitesi ne kadar zıt kelimeler dimi birbirine imam ve sagopa gülücük
sen zaten buranın olmassa olmazısın asi gençlik seni istemezlik olurmu ne haddime

şimdi seni tanımlamaya çalışayım

asiiii deli dolu rosegul
samimi rosegul
her yaştaki insana ayak uyduranrosegul
çok şeker rosegul
komik rosegul
bide şu türkçeyi katletmese çok sevineceğim gülücükroseguldüzgün yaz şu yazılarını mervoş ifade

kız ne yağcısı ben yağcı mağcı değilim hiç sevmem öyle insanları şakası bile kötü
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.