You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
semerkand92
semerkand92 adlı üyemiz hakkındaki duygu ve düşüncelerinizi bu başlık altında belirtebilirsiniz...

selametle
rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
RE: semerkand92
semerkand92 yani gerçek adıyla mervemWink çok severım kendisini siteye ilk geldiğinde anlamştım onun sıcak kanlı birisi olduğunu snra msn telefon falan derken,,,, çok samimi olduk kendisiylegülücük
bana küpram diyo türkçeyi tamamen katletmiş birisi ama kızamıyorum napıyım Wink
rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
Cvp: semerkand92
merveeeeeifadeşimdi ben neler söylerim neler gülücüknihayet sıra bana geldi gülücükhımm...merve tanıdıgım en aktif kız en sohbeti seven kız en geceleri uyumayan kız en msj yazan kız en iyi niyetli kız en sempatik ayrıca espirili koparan kız (bak bunları laf olsun die sölemiyom gercek öyle bana göre)iyi ki tanımışım ifadeben kendi adıma gayet mutluyum onunla zaman gecirirken sende mutlumusun bilmemmm gülücükhıhıhıhıhıhıh.....haa bide en çok hıh yapan kız ifadedaha bikaç şey söleyecketim ama sonra söleyecegim gülücükçünkü 7. yazan kişi olmak istiyodum olmadı 7. yazan yine ben olcam ifadekimse almasın yerimi rica olunur gülücükALLAH herşeyi gönlüne göre versin WinkALLAH YAPTIKLARIN İÇİN VE YAPACAKLARIN İÇİN RAZI OLSUN SENDEN...Cesses
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
semerkand yani mervecim daha tanışalalı çok olmadı
ama çok iyi birisi severim keretayıkahkaha
ilk konusmada kanım kaynadı valla
cnm benım rosegul
sunuda eklıyım barım biz bile samiyusufa bu kadar hayran deiliz o sagopa kajmer hayranı hemde tamgülücük

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: RE: semerkand92
SANDIK İÇİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tam bir sagopa kajmer manyağı

aynen öle saolasın ifade
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:semerkand yani mervecim daha tanışalalı çok olmadı
ama çok iyi birisi severim keretayıkahkaha
ilk konusmada kanım kaynadı valla
cnm benım rosegul
sunuda eklıyım barım biz bile samiyusufa bu kadar hayran deiliz o sagopa kajmer hayranı hemde tamgülücük

tşkler saolasın cnmrosegul

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: semerkand92
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merveeeeeifadeşimdi ben neler söylerim neler gülücüknihayet sıra bana geldi gülücükhımm...merve tanıdıgım en aktif kız en sohbeti seven kız en geceleri uyumayan kız en msj yazan kız en iyi niyetli kız en sempatik ayrıca espirili koparan kız (bak bunları laf olsun die sölemiyom gercek öyle bana göre)iyi ki tanımışım ifadeben kendi adıma gayet mutluyum onunla zaman gecirirken sende mutlumusun bilmemmm gülücükhıhıhıhıhıhıh.....haa bide en çok hıh yapan kız ifadedaha bikaç şey söleyecketim ama sonra söleyecegim gülücükçünkü 7. yazan kişi olmak istiyodum olmadı 7. yazan yine ben olcam ifadekimse almasın yerimi rica olunur gülücükALLAH herşeyi gönlüne göre versin WinkALLAH YAPTIKLARIN İÇİN VE YAPACAKLARIN İÇİN RAZI OLSUN SENDEN...Cesses

tamda beni anlatmıs hea saolasın ceso (yaww ifade koymaq istiom ama fazla gelio(göz kırpan ifade )hehehe(sırıtık)

yaz yaz dahaaa.........

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-07-2008, Saat:01:46 PM, Düzenleyen: mRw*92.
General
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:semerkand92 yani gerçek adıyla mervemWink çok severım kendisini siteye ilk geldiğinde anlamştım onun sıcak kanlı birisi olduğunu snra msn telefon falan derken,,,, çok samimi olduk kendisiylegülücük
bana küpram diyo türkçeyi tamamen katletmiş birisi ama kızamıyorum napıyım Wink
rosegul

küpraaaaaaam ifade saolasın kısTonguebende seni çoq sewioooom::D

kızmaa baanaa heheheSmilekahkaha

Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
hımmm...yine ben geldim hoşgeldimgülücükhoşbuldumifadebu kız yani merve yani semerkand92 ama ben 97 dicem neyse sadede geleyimifadeevt merve ile tanışan pişman olmaz garanti veriyom 7+7 yıl pişman olan benim kapımı calsın ifadeçok sıcak kanlı birisi tanışmamız biraz ilginc olsada nasip böyleymiş ifadeşimdi diceksiniz yaa çok abarmış bu cesses die gülücüksize öyle gelebilir ama ben çok vakit gecirdim ve çok eglendim ve egleniyom ifadethank you merve,grazie mille merve,gracias merve,danke merve,teşekkürler merve ifadegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.