selametle
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
çok severım kendisini siteye ilk geldiğinde anlamştım onun sıcak kanlı birisi olduğunu snra msn telefon falan derken,,,, çok samimi olduk kendisiyle

şimdi ben neler söylerim neler
nihayet sıra bana geldi
hımm...merve tanıdıgım en aktif kız en sohbeti seven kız en geceleri uyumayan kız en msj yazan kız en iyi niyetli kız en sempatik ayrıca espirili koparan kız (bak bunları laf olsun die sölemiyom gercek öyle bana göre)iyi ki tanımışım
ben kendi adıma gayet mutluyum onunla zaman gecirirken sende mutlumusun bilmemmm
hıhıhıhıhıhıh.....haa bide en çok hıh yapan kız
daha bikaç şey söleyecketim ama sonra söleyecegim
çünkü 7. yazan kişi olmak istiyodum olmadı 7. yazan yine ben olcam
kimse almasın yerimi rica olunur
ALLAH herşeyi gönlüne göre versin
ALLAH YAPTIKLARIN İÇİN VE YAPACAKLARIN İÇİN RAZI OLSUN SENDEN...Cesses

NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:semerkand yani mervecim daha tanışalalı çok olmadı
ama çok iyi birisi severim keretayı
ilk konusmada kanım kaynadı valla
cnm benım
sunuda eklıyım barım biz bile samiyusufa bu kadar hayran deiliz o sagopa kajmer hayranı hemde tam
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merveeeeeşimdi ben neler söylerim neler
nihayet sıra bana geldi
hımm...merve tanıdıgım en aktif kız en sohbeti seven kız en geceleri uyumayan kız en msj yazan kız en iyi niyetli kız en sempatik ayrıca espirili koparan kız (bak bunları laf olsun die sölemiyom gercek öyle bana göre)iyi ki tanımışım
ben kendi adıma gayet mutluyum onunla zaman gecirirken sende mutlumusun bilmemmm
hıhıhıhıhıhıh.....haa bide en çok hıh yapan kız
daha bikaç şey söleyecketim ama sonra söleyecegim
çünkü 7. yazan kişi olmak istiyodum olmadı 7. yazan yine ben olcam
kimse almasın yerimi rica olunur
ALLAH herşeyi gönlüne göre versin
ALLAH YAPTIKLARIN İÇİN VE YAPACAKLARIN İÇİN RAZI OLSUN SENDEN...Cesses
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:semerkand92 yani gerçek adıyla mervemçok severım kendisini siteye ilk geldiğinde anlamştım onun sıcak kanlı birisi olduğunu snra msn telefon falan derken,,,, çok samimi olduk kendisiyle
bana küpram diyo türkçeyi tamamen katletmiş birisi ama kızamıyorum napıyım
saolasın kıs
bende seni çoq sewioooom::D
hoşbuldum
bu kız yani merve yani semerkand92 ama ben 97 dicem neyse sadede geleyim
evt merve ile tanışan pişman olmaz garanti veriyom 7+7 yıl pişman olan benim kapımı calsın
çok sıcak kanlı birisi tanışmamız biraz ilginc olsada nasip böyleymiş
şimdi diceksiniz yaa çok abarmış bu cesses die
size öyle gelebilir ama ben çok vakit gecirdim ve çok eglendim ve egleniyom
thank you merve,grazie mille merve,gracias merve,danke merve,teşekkürler merve 
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.