You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

selam ve özür dilerim

selam ve özür dilerim

Forumcu
Cvp: selam ve özür dilerim
muri16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bide bişey daha söylyeyim.yanlış anlaşılmasın.sonradan ortaya çıkmasın.ben ateistim.müslüman değilim.burda bulunmamım nedeni bişeyler öğrenmek.araştırmak.sizi anlamaya çalışmak.umarım beni anlayışla karşılıyorsunuzdur.

bide bişey daha söylim yakında site mahkeme kararıyla kapandı diye bi yazı görürseniz şaşmayın.zira bana bu siteyi göstern arkadaşlar.yakında gerekli müracatı yapacaklar.benlik bişey yok kusura bakmayın.
normalde ben herkese eşit fikir özgürlüğünden yanayım.
[/b]sevgili arkadaşım bizi anlaman için dinlemen lazım..
bizler seni anlayışla karşılıyoruz umarım ki sende bizi anlayışla karşılarsın ..
sormak istediğin,kafana takılan ne soru varsa ALLAH'IN izniyle cevaplamaya çalışırız..
bu siteyi mahkeme kararıyla kapatırıcağını söyleyen arkadaşlarınız acaba bu kadar neden çaba sarfediyorlar...
yoksa amacları kardeşi kardeşe düşürmek,bölünmez bütünlüğümüzü bozmakmı?
kusura bakmayın ama ne siz ne sizin gibiler birliğimizi bütünlüğümüzü bozmak yerine daha çok kenetlenmemizi sağlıyor...
ha bu arada siteyi kapatacağını söyleyen arkadaşlarda ateistmi?
ateistse,gidip hangi mahkemeye başvuracak
TÜRKİYE CUMHURİYETİ mahkemesinemi..
ne diyecekler acaba dur tahmin edimkahkaha
ben ateistim müslüman olan kişilerin formunu kapatınmı diyeceksinkahkahakahkaha
ey akıllım sana demezlermi BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ T.C KİMLİĞİNİN ARKASINDA DİNİ BÖLÜMÜNDE İSLAM YAZAR..
T.C VE DÜNYADA TEK BİR DİNİ VARDIR ODA İSLAM..
KÜÇÜK BİR HATIRLATMA

>>Nitekim bir ateist dinin dünyaya zarar verdiğini düşündüğü için çevresindeki din figürlerinden ve dinsel düşünceyi temsil eden kavram ve kişilerden hoşlanmıyor olabilir. Fakat bir insan varlığına inanmadığı bir şeyden nefret edemez<<<<[/b]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: selam ve özür dilerim
arkadaşlar sakin olun noluyo yürü mürü falan

özür dileyip bişeyler öğrenmeye geldim demiş

islam sabretmeyi öğretirbizlere onu öğütler hemen sinirlenmek öfkelenmek şeytandandır
bu tuzağa düşmeyin lütfen kendisi takip ediliyo gereken yapılır ok mi Wink

kimse siteyi kapayamaz öyle kolay kolay merak etmeyin Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
....Envarül-Âşîkîn....
selamına ALEYKÜM SELAM.....

öncelıkle güsel kardeslerım sıze soruyorum bu asabıyet nıye??
bırakın ıstenını sölesın kapattrsın...kiiii yapamas ........
hadı yaptı dıelım kapadırlar sıteyı weya çökerttıler herneyse artıq nolcak gene bı sıte acıp bulusamıcak mıyız hersey gıne eskısı gıbı olmıcak mı ne kdr en bastan baslamısta olsak....ALLAH'In izniyle hersey olur inş..

şimdi bnm din kardeslerım sze bıse da sölemek ıstıorum aramıza bı atist gelmıs we bzden bıseler örenmek ıstıoo anladım kadarıyla pekı bız bırını müslüman yapmak yerıne neden onu daha coq sogutuyoruz?????

bak ataist kardes sakın yanlıs anlama senı kınamak weya dıslamak adına ataist demıorum...ama bılmenı isterım kı senın İNANAN WE DININ GOREYLERINI YERINE GETIREN BI MUSLUMAN OLMANI ÇOK İSTERIM WE BURDAKI HERKESDE BNM KADAR ÇOK İSTER ......herseyi en güzel sekılde yaradan bızı yoktan war eden ALLAH inş.. sanada doru yolu bulmanı saglar...

fazla uzattım hakkınızı helal edın...

wesselam....
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
....Envarül-Âşîkîn....
bu arada bişey daha fark ettım müri16 üyemız sanırım inannan ama dınden donenlerden bırı....çünkü bazı seylerı bılıoo...ya içimde acaip bi his war sankı o da bzm gıbı inanalardan olmak istio ama elınden tutatn ona yardım eden bırı olsun istioo bılmıorum ya tuhaf bı durum ama EGER BIRAZ HATIRIM WARSA ONU DISLAMAK YERINE ARAMIZA ALALIM HEPIMIZ ONA DİN KONUSUNDA YARDIMCI OLALIM İNŞ...
müri16 sende bu söledıklerımı bosa cıkarma yanı iyi niyetımızden istifade edersen senin için ii olmas belkı burda bişe yapamm sana ama YARADAN elbet hakkımı alıcam gunu gösterır...

wesselam....
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
aslında doğru söylüyorsun çabuk sinirlendik
kardeşimize yardımcı olalım
özelden konuşurum ben bakalım neymiş derdi
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.