muri16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bide bişey daha söylyeyim.yanlış anlaşılmasın.sonradan ortaya çıkmasın.ben ateistim.müslüman değilim.burda bulunmamım nedeni bişeyler öğrenmek.araştırmak.sizi anlamaya çalışmak.umarım beni anlayışla karşılıyorsunuzdur.[/b]sevgili arkadaşım bizi anlaman için dinlemen lazım..
bide bişey daha söylim yakında site mahkeme kararıyla kapandı diye bi yazı görürseniz şaşmayın.zira bana bu siteyi göstern arkadaşlar.yakında gerekli müracatı yapacaklar.benlik bişey yok kusura bakmayın.
normalde ben herkese eşit fikir özgürlüğünden yanayım.
bizler seni anlayışla karşılıyoruz umarım ki sende bizi anlayışla karşılarsın ..
sormak istediğin,kafana takılan ne soru varsa ALLAH'IN izniyle cevaplamaya çalışırız..
bu siteyi mahkeme kararıyla kapatırıcağını söyleyen arkadaşlarınız acaba bu kadar neden çaba sarfediyorlar...
yoksa amacları kardeşi kardeşe düşürmek,bölünmez bütünlüğümüzü bozmakmı?
kusura bakmayın ama ne siz ne sizin gibiler birliğimizi bütünlüğümüzü bozmak yerine daha çok kenetlenmemizi sağlıyor...
ha bu arada siteyi kapatacağını söyleyen arkadaşlarda ateistmi?
ateistse,gidip hangi mahkemeye başvuracak
TÜRKİYE CUMHURİYETİ mahkemesinemi..
ne diyecekler acaba dur tahmin edim

ben ateistim müslüman olan kişilerin formunu kapatınmı diyeceksin

ey akıllım sana demezlermi BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ T.C KİMLİĞİNİN ARKASINDA DİNİ BÖLÜMÜNDE İSLAM YAZAR..
T.C VE DÜNYADA TEK BİR DİNİ VARDIR ODA İSLAM..
KÜÇÜK BİR HATIRLATMA
>>Nitekim bir ateist dinin dünyaya zarar verdiğini düşündüğü için çevresindeki din figürlerinden ve dinsel düşünceyi temsil eden kavram ve kişilerden hoşlanmıyor olabilir. Fakat bir insan varlığına inanmadığı bir şeyden nefret edemez<<<<[/b]