Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Sayın Yönetim
Sayın Yönetim
geçiş dönemi tatlı mı olacak kanlı mı olacak deyip meydan okuyup karşı tarafın köpeklerini (terör odaklarını) kışkırttıktan sonra "gel şu 28 şubatı imzala bakalım. müslümanları boyunduruk altına alacağımız, baskının gavurluğun envair çeşidini yapacağımız eziyet kararnamaeisni imzala bakalım" dedikleri zaman kuzu kuzu gidip imzalamaktır" insanların hassasiyetini paraya çevirmek.
Sonradan dost çevresine demişki: "(terörle bağlantılı bazı) asker(ler) dediki imzalamazsan darbe yaparız". yapsın kardeşim yapsın. Bu nasıl müslümanlıktır? Orda kelleyi veremedikten sonra bu nasıl hocalıktır?
Tabiyki bunun adı diynini 5 kuruş için satmaktır.
Müslümanları peşine takıp paralarını antalyalarda akrabalarıyla yemene rağmen orda kelleni veremiyorsan, eğer bir menderes olamıyorsan, o zaman bu (terörist gruba) hizmet eden kişi bu satırları yazan kişi değil, gelip müslümanların kafasını karıştırmak amacıyla siyasi reklam yapacağını ilan eden sensin.
tanıttığın düşünce sisteminin islamda yeri yoktur. islam gerekirse kelleyi bırakmayı ilke edinir ama ilkesinden taviz vermeyi benimsemez. tam da sizlerin yaptığının tamamen tersi.
hangimiz terörizmi savunuyoruz acaba?. zaten rejimimizde yeterince terörist var, ama biz sesimizi yükseltip de köpekleri kışkırtmıyoruz. siz ise bilerek isteyerek kasten köpekleri çomakla kurcalayıp gerisin geriye korkaklar gibi savaş alanından kaçıyorsunuz.
Bu müslümanlık değil kardeşim, bu müslümanlık değil. Düşün müslümanların yakasından,... cebinden,... çevresinden...
rejimin belli bir kesimine vurgu yapılan anlatım yerine, işin gerçeği olan "rejimin terör odakları" tanımlaması getirilmiştir. saygılarımla.
. içinde "laiklik" kelimesi geçen ya da kastedildiği düşünülebilecek olan her cümleyi değiştirdim, senden olan korkumdan dolayı. evet senden korkuyorum ben.
Şimdi geldin burda bizi tahrik ettin, ben sana yanıt verdim ya.
Gidersin savcılığa dilekçe verirsin sen, bu kişi laikliğe , ya da askere, işine yarayabilecek herhangi bir kesime alenen hakaret ediyor diye. yaparsın sen bunu.
Adam satmayı (müslümanları yarı yolda bırakmayı) meslek edinmişsiniz çünkü. Şahsınız değil, zihniyetiniz.
dünyada da defterinizi dürdük ahirette de düreriz Allah'ın izniyle.
Çünkü hak gelince batıl zayi olur. tanıdık geldi mi bu cümle?
Hak gelmişmiş.
hala açıklamadınız.
"geçiş süreci kanlı mı olacak tatlı mı olacak" ne demektir?
Böyle bi iddiada bulunan bir görüşün 28 şubat kararnamesin de "şu kağıdı imzala bakalım müslümanlara eziyet edeceğimiz gavurluk yapacağımız bu kağıdı bir imzala" denmesi karşısında size göre nasıl bir tutum izlemesi gerekir?
Bu soruya yanıt verin bana, yeter. başka ihsan istemez.
fazla gölge yaptın zaten.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi