You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumcu
RE: Sayın Yönetim
yukarıdaki yazında "artık bu kjonuda yazmıyorum ve hakkımı helal etmiyorum" yazmışsın.
söz verdiğin halde nefsine hakim olmamayan birini neden muhatap alıp cevap yazayım ki.

senle zaten kıyamet günü görüşeceğiz.

Allah içimi biliyor.Senin içini de biliyor.

Kalbimize göre veriyor.

Bize güç, itibar, amel veriyor.

Siz ise kuytu köşelerde insanların nefretini kazanmış şekilde aylak aylak dolanıyorsunuz.

Ben diyorum ki bunun ahıret ayağı da aynı sürecin devamı olacaktır. Ve emin ol senin sandığından daha fazlasını biliyorum.

Sen yakın çevresine soracaksın, sen yakın çevresi olysaıdn bilirdin şu lafı ettiğini: "kararnameyi imzalamasaydık o gün darbe olacaktı" dediğini. ben karışmam. diyen adam yakın çevresindendir ve 5'e 5 katıp ibadet eden biridir. günahı vebali olun. beni bağlamaz bana bu delil yeter. sair gerisine karışmam. gider araştırırsın sen de kendi gerçeğine inanırsın.

Ama nedense sizin gerçeğiniz zayi oluyor, bizimki devran döndürüyor.!

Demek sizin gerçeğiniz sanal gerçek. İmanınız da sanaldır sizin. "höyt" dediler mi tevhidi unutursunuz sizi.

"dikkat" deyince esas duruşa geçersiniz. Smile

an itibariyle hesap giriş bilgileri değiştirilmiş olup bir daha kullanılmayacaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Sayın Yönetim
sizin çok sağlam imanınız ve delikanlılığınız ancak ayakta uyuyan bazı müslümanlara söker. uyanık olan sizden kaçar gider. Numan Kurtulmuşa ne oldu? baktınız "din elden gidiyor" diye mi darbe yaptınız adama , yoksa gerçekten daha iyi bir alternatifiniz mi vardı.

yook şu lafı etti televizyonda fatih erbakan:

"tabi geleceğim babamın partisi değilmi?"

Haşaa baban Allah mı senin ul... Kainatta herşey Allah'ın değilmi. Halka ait olan bir parti nasıl oluyor da "babamın partisi değilmi tabiyki yönetime geleceğim" demezdi.

tabi, halka saygı hakka saygıdan gelir.
Halka hizmet Hakka hizmetten gelir.

Hakka saygınız yok ki halka olsun.

ne hesabı vereceğiz? Kıyamet günü sizi alimler taburu gelsin kurtaramaz. (Allah bilir) gülücük)
an itibariyle hesap giriş bilgileri değiştirilmiş olup bir daha kullanılmayacaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.