You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: Sayın Yönetim
iyi de biz aksini iddia etmedik zatengülücük o öyle ufak bir espri ...neyse madem anlaşılamamış
hayırlı olsun siteniz deriz konuyu kapatırız..
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sıyaset,eskı baskanı,dalga gecer gıbı yerden yere vurarak gondermeyı mı gerektırıyor mucahıd..nerde kaldı bunun muslumanlıgı nerde kaldı hosgorusu nerde kaldı ıslamın guzel ahlakı?asagılamanın adı ne zaman gırmıs ıslam lugatına? gırmıs te haberımız mı yok
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-02-2011, Saat:04:13 PM, Düzenleyen: taha yusuf.
Acemi Üye
Bahsettiğiniz gibi bir durum söz konusu değil.
Konu dışında kapsamlı bir mevzu olduğu için girmiyorum o olaylara.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
oyle olmadıgını dusunuyorsan erbakanın partının basına gectıgı gunku acıklamalarını dınle kardesım..ben neden bahsettıgımı cok ıyı bılıyorum..ama erbakan yası geregı olsa gerek o gun ne soyledgının farkında degıldı..o sozlerın dın siyasetı ıle pek alakası yoktu;o gun erbakan sıyasetın sıyasetını yaptı.. kı ben o sozlrı erbakandan duyana kadar erbakanı severdım ve davasına sempatım vardı ama o sozlerden sonra hıcbır ozellıgı ve guzellıgı kalmadı bende..

yalnıs anlama nıyetım kotulemek degıl ama o gunku numan kurtulus hakkında soyledıgı sozlerın hıcbır etık yanı yok.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ben erbakan hocanın hemen hemen her konuşmasını takip ederim. kurtulmuş hakkında haksızlık yaptığını görmedim. O süreçte ve sonrasında kurtulmuşu söz konusu dahi etmedi.
Hoca çok kibardır, değil kurtulmuş diğer bütün parti liderleri hakkında dalga geçiçi sözleri yoktur. Ama söz konusu olan dava ise milletin, insanlığın geleceği ise ,kimsenin hatırı için haksızlığa sessiz kalınmaz. bu yapılırkende haksızlık yapılmaz, karalama olmaz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ah ben burada olacaktım kii.
ah o insanların dini hassasiyetleri üzerinden rant elde etmeye çalışanlar yokmuu.
ah o ihlas finansta paraları batanların buralara hangi paraları ve maksatla verdiklerini, vaktiyle hoca için bilzeiklerini altınlarını bozan insanların , Antalya sahilinde hoca ve akrabalarını görünce ne düşüneceklerini, dahası daha üniversiteyi bitirmemiş oğlanı tutup da hak hukuk hassasiyet gözetmeden üstadların önüne geçirmeye çalışanları görünce insan... ah bunları anlatamadım ya.

zaten bi dünya tavuk yemişim çıkartıcam nerdeyse.

anlayan anladı herhalde.

arkadaş burdayken iyiki yokmuşum demekki. Smile
an itibariyle hesap giriş bilgileri değiştirilmiş olup bir daha kullanılmayacaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.