Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
SAHRA
SAHRA
sükeyna Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hemşom canım bitanemmmm..
çok neşeli saygınn mütevazi sevecenn cana yakınn canım hemşom kendisi..
iiyiki tanımışımm yüreği güzel hemşom benimm..
siz böyle söyleyince bazen kendimi bişe sanıyom

sağol hemşommAskim
çok tatlı,sıcak yardm sever,çatlak,iyimser,bazen kederli olabiliyo ama yüregi hiççç değişmio hep aynı hep güzel inş.yüregn gibi ömrn hatta ahiretn de güzel olur meleğim..
< "HER ŞEY GÖNLÜNCE OLSUN...." > :ROSE:

bende eksık kalamam yanı kusura bakma nüket...

şimdi sana konu acıldıgından haberım ykdu kendı zorla yazdırdı dedı yaz ne olur dıe bende kıramadım . he bıde reyyanı kıskandı ona yazdm hasetınden catladı catlak.. Ama bu aralar dokunmayın garıbe. , daha yenı ıyılesdı zaten . ustune gıtmeyın doktor kendı halıne bırakdı ( bu kelıme ne ıcın dendıgı malum ) o kelımeyı ben dıyınce bana kızıo cunku .. :D
ama o bana rahatlıkla dıebılıo haksızlık ama

delicediğer yorumları gordum orda butun ozellıklerını paylasmıslar senın zaten ..
ben de hep tekrarlamak ıstemıom .. kısaca ve ozetle kalbın temız
en azından hrkes ole dıo
ama saka gercekden olesın 
06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!
Franz Kafka
çok iyi biri demekki
böyle sevilmek herkeze nasip olmaz kıymetini bil kardeşim

Çok seviyorum onu bunu o da biliyorAskim daha ne olsun hem bana yazdığın mesajı da hiç silmiyecem kıyamıyorum çünkü şu her dilde olanı

Hep iyi mutlu ol canım yüzüne kederler değil sevinçler yakışıyor inşaallah hüzünlerin mutluluklara dönüşür hep huzurlu mutlu olursun!
Yaradan yarin olsun!
Selam ve du'ayla..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi