You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kıdemli Üye
Cvp: SAHRA
hemşom canım bitanemmmm..gülücük

çok neşeli saygınn mütevazi sevecenn cana yakınn canım hemşom kendisi..gülücük

iiyiki tanımışımm yüreği güzel hemşom benimm..rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
Cvp: SAHRA
sükeyna Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hemşom canım bitanemmmm..gülücük

çok neşeli saygınn mütevazi sevecenn cana yakınn canım hemşom kendisi..gülücük

iiyiki tanımışımm yüreği güzel hemşom benimm..rosegul

siz böyle söyleyince bazen kendimi bişe sanıyomgülücük

sağol hemşommAskim
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
RE: SAHRA
sahra...
çok tatlı,sıcak yardm sever,çatlak,iyimser,bazen kederli olabiliyo ama yüregi hiççç değişmio hep aynı hep güzel inş.yüregn gibi ömrn hatta ahiretn de güzel olur meleğim..
< "HER ŞEY GÖNLÜNCE OLSUN...." > :ROSE:
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
bakdım da sıtede yazmaayan kalmamıs ...gülücük
bende eksık kalamam yanı kusura bakma nüket...gülücük

şimdi sana konu acıldıgından haberım ykdu kendı zorla yazdırdı dedı yaz ne olur dıe bende kıramadım . he bıde reyyanı kıskandı ona yazdm hasetınden catladı catlak.. Ama bu aralar dokunmayın garıbe. , daha yenı ıyılesdı zaten . ustune gıtmeyın doktor kendı halıne bırakdı ( bu kelıme ne ıcın dendıgı malum ) o kelımeyı ben dıyınce bana kızıo cunku .. :D
ama o bana rahatlıkla dıebılıo haksızlık ama TongueTongueTongue delice

diğer yorumları gordum orda butun ozellıklerını paylasmıslar senın zaten ..
ben de hep tekrarlamak ıstemıom .. kısaca ve ozetle kalbın temız Wink en azından hrkes ole dıo Smile ama saka gercekden olesın Smile

::::::::::::İYİSİN İYİ:::::::::::

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
ne çok seveni varmış valla şaşırdım kaldım
çok iyi biri demekki
böyle sevilmek herkeze nasip olmaz kıymetini bil kardeşim
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Sahra yada oflu ben gülgüzeli diyecem bugünSmile
Çok seviyorum onu bunu o da biliyorAskim daha ne olsun hem bana yazdığın mesajı da hiç silmiyecem kıyamıyorum çünkü şu her dilde olanıSmile
Hep iyi mutlu ol canım yüzüne kederler değil sevinçler yakışıyor inşaallah hüzünlerin mutluluklara dönüşür hep huzurlu mutlu olursun!
Yaradan yarin olsun!
Selam ve du'ayla..
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.