You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
Ramazan Bayramı
Mukaddes Ramazan ayımızın hepimiz için çok güzel bir şekilde geçtiğini umut ederek herkesin şimdiden bayramını tebrik ediyorum.
-Sosyal mesaj olmazsa olmaz (:

Bayramımızın tüm islam alemine esenlikler getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum...(:

Ahh o eski bayramlar demeden bir bayram geçirelim inş...(:

Bayram şekerine hayır diyecek kimse yoktur herhalde. (: bunlar da bayram şekerlerinizz...
[Resim: b-368489-bayram_%C5%9Fekerleri.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Ramazan Bayramı
selamun aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu

bütün forumun ve islam aleminin bayramı mübarek olsun.

ALLAH teala bizlerden razı olsun.
Degerli hado77 Kullanicisi Jul 2010 Tarihinden Beri İslami Forum, İslam, İslamiyet
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
evet cümleten herkesin mübarek ramazan bayramı mübarek olsun inşallah.. büyüklerimizi ziyaret etmeyi kucuklerimizi sevindirmeyi ve küs olduğumuz tanıdıklarımızla barışmayıda ihmal etmeyelimgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
.:: DeathLess ::.
Vay be uzun zaman olmuş gülücük..Bi bakim dediydim gülücük...Hayırlı Ramazanlar Arkadaşlar Cümleten...
When you have Loved and you\'ve Lost SomeOne You know what it Feels like to Lose ! Nothing will Never Be The Same Again..And Life.. Has Betrayed me Once Again.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hayırlı bayramLaarr herkeSegülücük ben bayram şekeri yemeyenLerdenim bilena başka bişey ikram et Lütfengülücük
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.