ramazan bayramı bugün geldi.
Laik-demokratik-kapitalizm dini yine elinden geleni yaparak müslümanların ramazan ayının son gününde yiyip içip bayram yaptırdı.
kardeşlerimiz arasındaki iletişim sayesinde inşallah bu oyuna gelmedik.ben ise kesiklik yaparak siz site deki kardeşlerime seyahat yorgunluğu ile haber veremedim.bundan dolayı suçluyum.Allah c.c den affımı diliyorum.sizlerden de özür diiyorum.
türkiyeninher yöresindeki telefonakışları ile kardeşlerimiz birbirini uyardı.
inşallah bende oruçlu oldum.ama benim esas üzüntüm görevimi yapamadığımdan dolayı bugün bile buruk bir bayram yaşıyorum.
mekke-medinedeki kardeşlerimiz teravi namazı kılıp gündüz türkiye laiklerinin aldatması ile bayram yaparken oruçluydular.çünkü ramazan ayı bitmedi.hilal görülmedi.inşallah geçen akşam görülmesinden sonra bizde birlkte bugün bayrama başladık.
nerde milyon üyesi olan tarikatlar.bizler şahit olduk bu tarikatlar Laik dine hizmet edip laik dinin yaşamasına çalışmaktadırlar.bunu başka bir izahı yoktur.
ramazanda oruç tutmaları gerekirken bayram namazı kılıp yiyip içenler mahşerde hesap vermeye ya da tevbe edip Laik-demokratik-kapitalist din mensuplarına karşı müslümanların yanında yerini alsın.
Allah c.cyar ve yardımcımız olsun
![[Resim: urjn1.jpg]](http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urjn1.jpg)