You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumcu
RE: Ramazan Bayramı
Kardeşlerim........

ramazan bayramı bugün geldi.

Laik-demokratik-kapitalizm dini yine elinden geleni yaparak müslümanların ramazan ayının son gününde yiyip içip bayram yaptırdı.

kardeşlerimiz arasındaki iletişim sayesinde inşallah bu oyuna gelmedik.ben ise kesiklik yaparak siz site deki kardeşlerime seyahat yorgunluğu ile haber veremedim.bundan dolayı suçluyum.Allah c.c den affımı diliyorum.sizlerden de özür diiyorum.

türkiyeninher yöresindeki telefonakışları ile kardeşlerimiz birbirini uyardı.

inşallah bende oruçlu oldum.ama benim esas üzüntüm görevimi yapamadığımdan dolayı bugün bile buruk bir bayram yaşıyorum.

mekke-medinedeki kardeşlerimiz teravi namazı kılıp gündüz türkiye laiklerinin aldatması ile bayram yaparken oruçluydular.çünkü ramazan ayı bitmedi.hilal görülmedi.inşallah geçen akşam görülmesinden sonra bizde birlkte bugün bayrama başladık.

nerde milyon üyesi olan tarikatlar.bizler şahit olduk bu tarikatlar Laik dine hizmet edip laik dinin yaşamasına çalışmaktadırlar.bunu başka bir izahı yoktur.

ramazanda oruç tutmaları gerekirken bayram namazı kılıp yiyip içenler mahşerde hesap vermeye ya da tevbe edip Laik-demokratik-kapitalist din mensuplarına karşı müslümanların yanında yerini alsın.

Allah c.cyar ve yardımcımız olsun
Degerli onuri Kullanicisi Apr 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-09-2010, Saat:08:35 PM, Düzenleyen: onuri.
Forumcu
başta site yöneticilerinin ,site üyelerinin ramazan bayramının mübarek olmasını dliyorum.

Allah c.c yarve yardımcımız olsun..........
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Atmaca kardeşim

Ramazan ayı doğru olarak yaşanmalıdır.sizinde buna evet diyeceğinizden eminim.

burada türkiyede yapılan sadece geçmiş takvimlerin devam ettirilmesidir.hilal gözlemi yapılmamaktadır.

sıkıntının kaynağı budur.

çok iyi islamı yaşadıklarını sanan tarikatların da aslında laik dinin uzantıları olduğunu görüyoruz.

türkiyede benim gibi araştıran doğruda birleşen kardeşlerimiz laik dine göre hareket etmiyor.

inşallah kardeşlerimiz arasındaki haberleşme ile perşembe günü ramazan ayı bitmediği için oruçluyduk.

cuma günü bayram yaptık.

Ramazan ayındaki bu kardeş ayrılığı münafıkların bizi yönlendirmesinden kaynaklanıyor.

Laik-demokratik-kapitalizm dini sapmışların dinidir.

bizim dinimizi devlet işlerine sokmayanlar fravun gibi devlet idare edenlerdir.

o halde fravunları iyi anlamalıyız.

iş arabistan türkiye işi değildir.

arabistan ile türkiye idare olarak ABD İLE DOSTTUR. YANİ MÜSLÜMANLARIN DÜŞMANIDIR.

ARABİSTANDA ÖNEMLİ BİR FARK BAZI İBADETLERİN UYGULAMASINDA RAMAZAN AYININ GİRİŞ VE ÇIKIŞINDA GİBİ TİTİZLİK GÖSTERMELERİDİR.

HAVANIN BULUTSUZ OLDUĞU ARABİSTANDA HİLAL GÖZLEMEK KOLAYDIR.AÇIKTIR.

inşallah arabistanla idare manada birliğimiz yoktur.hatta aksine düşmanlığımız vardır.

Allah c.c yar ve yardımcımız olsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Gecmiş bayramınız mubarek olsun sizinde onuri kardeş biraz gec bir kutlama oldu kusura bakmayın...
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
site yöneticilerinin ve üyelerinin ramazan bayramı mübarek olsun.

nice nice bayramlara ulaşmayı Allah c.c bizlere nasip etsin.

Allah c.c yar ve yardımcımız olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.