You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Rahatsızlığımı bildirmek istiyorum.

Acemi Üye
Arkadaşlar foruma üye olmadan önce incelerken güzel paylaşımlar olduğu için üye olayım dedim. Fakat son zamanlarda hep bir karşılıklı atışma laf atma sataşma hali birbirine üstünlük kurma doğru bilgiyi ben biliyorum. Bunu yaparsanız doğrudur. onun dediği yanlıştır. Gibi yazılarla karşılaşıyorum. İnanın bir konuyu okurken kullanıcıların yazdıklarını okurken keyif alarak birşeyler öğrendiğimi hissederek okuyordum ve hep fazlasını okumak için hergün girip acaba bugün ne var diye merakla giriyordum. İnanın kimin yazdığına bakmadan yazılandan ne öğrenebilirim düşüncesiyle giriyordum. kimin yazdığı değil ne yazdığına bakıyorum. Son zamanda ne olduysa demin yazdığım gibi sürekli sürtüşme durumu söz konusu. Benim gibi düşünen arkadaşlar var mıdır? bilmiyorum. son zamanlardaki izlenimlerim bu şekilde. Forumdan kimseyi tanımam. Tanımam gerektiğinide düşünmüyorum. Böyle yaparsanız forumunuz zarar görür. Karar forum sahiplerinin. Selametle
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
RE: Rahatsızlığımı bildirmek istiyorum.
Haklısınız..Bir yerden sonra paylaşım yapma arzusuda kalmıyor insanlarda gereksiz tenkitler yüzünden..Dinlenilmeyi istiyorsak iyide bir dinleyici olmak lazım..Paylaşımlarımız okunsun istiyorsak başka paylaşımlarıda gereksiz yere gündem oluşturmak için eleştirmeyelim..."En doğru-güvenilir paylaşımı ben yaparım" havası mevcut kimisinde..

Dikkate alacağız.Gerekli uyarıyı yapacağız ve tabiki kendi payımıza düşenide alacağız..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Yahu tartışmasızda olmuyor ki :D Ne o bi doğruyu kabul etmek hemen? Tamam doğrudur ama nedenini öğrenmeden bu dünya dönüyor demek gibi bişi. Tamam dönüyorda sebebi ne durarsa nolur neden dönüyor? Sorularını sormadan ne mize lazım dünyanın dönüp dönmediği? Tartışılcak normaldir. Asr-ı Saadette dahi insanlar islam ile diğerlerini tartışarak girdiler İslam'a. Öyle lap diye hemen girmek basit mi?... Ama Elez abiye katılıyorum... EDEP DAİRESİNDE HERŞEY!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-10-2014, Saat:03:06 PM, Düzenleyen: seyranî.
Acemi Üye
Tabiki tartışılsın. Ama birbirine üstünlük kurma çabasında olunmasın. komanndo0232 kardeşim. Ayrıca şu forumdan alıntı yapmayı bir türlü beceremiyorum. Ama birinde başaracağım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.