Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Rahatsızlığımı bildirmek istiyorum.
Rahatsızlığımı bildirmek istiyorum.
Bu yazmis olduklarina katiliyorum.
Bir misal vereyim bundan önce 1 kac tane site ye üye oldum oralarda paylasimlarda bulundum ve cok kere sahid oldugun su seyi bir ifade edeyim al kopya yada bir yerde getir bunlar tamam da neden ona bir alinti da demiyorsun.
Bu böyle olmaz bir kere ya site adresi yada bir kaynak zikir etsen neden diye sorulacak olur ise o aldigin veya getirdigin yazi senin degil ki ondan diye sanada diyorum.
Sitede bu hangi site olursa olsun kisi üyeler ile degil acilmis konu her ne ise ona bakmalari vede ona dair varsa bir sey demeli, gecip de burda kendisi gibi paylasim yapan kisi ile ugrasmamalidir.
Bir misal üye konu acmis ve böyle olunca paylasimda bulunmus varsa o konuda hata veya bir yanlislik onu dersin ne biliyorsan ve sayet konuda bir denilecek sey yok ise bir sey ya dersin yada demezsin hos olaraktan.
Senin burda esas alip ve ilgilenecegin tek konu oda yapilmis olan o paylasim olur o konu ya odaklanmalisin.Vede sitede kisiler ile cedellesmemelisin bu bir zarar dan baska bir sey görmüyorum.
Kim paylasim yapmis veya ne paylassim yapmis degil ne paylasmis acmis oldugu konu ne buna bakmak vede tek bunu elle alip üstünde durmak lazim gelir.
Ben sözü uzatmayim sözümü kisa kesiyorum suanda.
bakın şuan istenildiği gibi forum tartışmasız...ama tadı yok
...eskisi gibi katılım yok...forum yöneticilerinin bir kaçı bile girmez oldu foruma ...kurasaki sözüm sana :D eskiden yazmaya yetişemezdik..şimdi sadece birkaç konulara yazılıyor...
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi