You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

© 9492.698875 ©
Cvp: QBRA
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Qbra ilk tanışmamız ismini yalnış yazdım diye oldu fırca yemiştim yalnış yazma die ifadeerkek oldugunu sanıyodum ama erketen farkın yok maşallah delikanlı birisin ayrıca tam kafa dengi birisin +antifeministsin +hem mutlusun+delilikde var +daha ne yazayım kaptırdın kendini gidiyon bitti bu kadar alowwwwwww bitti kız ifadeALLAH senin mutlulugunu daim etsin çok pozitifsin yaw ifade...Cesses

ayy ceso duygulandırdın bni hüngür hüngür ağlayasım geldigülücük
evet bni erkek sanmıştın dimii bi de nikten dolayı sert çıkışmıştım sana ama şakasına ciddi anlamda kızmam bengülücük
yauw snra şiir hakkında konuşurken senınle can ciğer kuzu oldukgülücük
tşk cesorosegul

rica ederim :Dkader işte böyle tanıştırdı kaderimse gülerim kahkahaçilemse cekerim ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
RE: QBRA
haaa unutmadan seni keklemiştim nasılda korkmuştun ifadeayyy çok eglenmiştim yaa ifadesen kekleme işinde sesini bile çıkaramamıştın hiç ifadeseyfoda zaten hemen caktırdı eline yüzüne bulaştırdı hemen siz oldugunuzu anladım gülmekten koptum işte buda unutulmaz bi anıkahkahaifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-07-2008, Saat:08:08 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
vampiriçe:):):)
hııhhh napıyımgülücük tmm kbl sen de beni kekledin ayy çok korkmuştum hoşuna gitti dimi uyuz 500 kere ö dilermiştim sendengülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
Cvp: RE: QBRA
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hııhhh napıyımgülücük tmm kbl sen de beni kekledin ayy çok korkmuştum hoşuna gitti dimi uyuz 500 kere ö dilermiştim sendengülücük

ifadeifadehah şöyleeee:Dkekleyeceksen benim gibi yapacaksın caktırmadan kahkaha ve ciddi şekilde yapacaksın karizmifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-07-2008, Saat:08:21 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
Qbra ahh canım çok severim kendisini iyiki de tanışmışızgülücük
kendime yorum yaptım hehehe gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
şeker gibi maşallah...
çok samimi ve sıcacık bir yüregi var...
rabbim ona hayatının her safhasında başarılar nasip etsin
[Resim: 1871qt9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: RE: QBRA
ASUDE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şeker gibi maşallah...
çok samimi ve sıcacık bir yüregi var...
rabbim ona hayatının her safhasında başarılar nasip etsin

aminn çok tşk ablacığımifade
sen de kendini sevdirmeseydın bana belkı de bnm için böle düşünmücektınWink
sen bana sevim ablamı hatırlatıyosunSad
güzel yorumun için tşkrosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
Cvp: QBRA
sanırım yine sıra bana geldi çünkü zaman gectikce kübrayı daha iyi tanıom o yüzden onun hakkındaki görüşlerime yenileri ekleniyo ifade

kübra kadar neşeli bi kız çok az tanıdım öyle güler yüzlü öyle samimi öyle sıcakki onunla tanışan herkesin böyle sölediginden eminim herkese karşı sıcak davranan birisi..ve bu yönü onun iyi niyetli hoşgörülü birisi oldugunu kanıtlıyo Wink

onunla vakit gecirirken bi kez bile canım sıkılmadı bundan sonrada sıkılmaz zatengülücükve en önemli şey bana güveniyo bi derdi olunca anlatıyo ve bu yüzden çok mutluyum çünkü böyle bi kıza güvenimi vermişim iyi sende varsın kübraWinkyorumlarımı hep uzun yazıyom kübraya çünkü çok şey var yazacagım ama kısa ve öz yazıyom şimdilik herşey gönlünce olsun...Winkyorumlarım devam edecek...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
öhüm öühhhümm ceso çok duygulandırdın bea bnigülücük ama iyikide öyle oldu çnk bi an duygularımı yitirdim sanmıştım meğer bnde de duygu denilen şey varmş gülücük
bnm de cnm sıkılmıyo, ve ne kadar sevdiğimi biliyosun dimi Wink
senınle tanşmak da çok güzelmş yagülücük
zaten siteye sen ilk geldiğinde kankamın kafasını şişirmiştim 'cesses in msn ini al tanıştr bni'gülücük
hislerımde yanılmamışım ve pişmn olmayacağım bundan eminim rosegul
daha uzun yorumlarını beklıyorum ceso rosegul
bak bn sana daha uzun yazarım ona göre yarışma bnmlegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.