Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkez içnide özel olmaz
olur olur

sen herkes misin aşkolsun
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkez içnide özel olmaz

giderayak işlerim var bitirilecek, 
nizam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vayssssssssssssssssssssss
ilk sinyalleri aldım
reyyanda gider bu yaz inş
ooooooo çifte düğün
ne düğün merkalısısın sen yaww

nizam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AYYYY ÇOK SEVİNDİM KIZ HAYIRLISI OLSUN İNŞ.
amin canım cümlemiz için inşaallah...
Allah benden ewel tüm dileyenlere versin inşaallah yani ofluya...

SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amin canım cümlemiz için inşaallah...

nizam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amin canım cümlemiz için inşaallah...
vavvvvvvvvavvvvvvvvavvvvvvvterbiyemi bozcak şuna bak benim yaşım kaç başım kaç delimiyim evlencem bu yaşta

SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nizam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amin canım cümlemiz için inşaallah...
vavvvvvvvvavvvvvvvvavvvvvvvterbiyemi bozcak şuna bak benim yaşım kaç başım kaç delimiyim evlencem bu yaşta
hadi canım hadi
herkes farkında kıvırma heç
sıra bana gelsin diye bizi haraç mezat satışa çıkarcan nerdeyse

nizam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İlk görüşü yazmak bana kısmet olduğu içüünn çok mesudum
Nizam benim için çok şey ifade eden canım ortim
Herzaman doğruları konuşan,içinde ne warsa karışısındakine bütün temizliğiyle ifade eden dobra bi insan bu yönüyle benim çok hoşuma gidio ve burdan tbrk ediorum
Hani dioruzya sanal ortam ne olcağı belli olmaz ve kimseye güvenilmez.Aslında bi yerde yanılıoruz çok güzel,tertemiz dostluklarda kurulabilio ve Sewimim de bana dostluğunu veren ender insanlardan bitanesi
Son olarak onu çok sevdiğim sölemek istiorum,her zaman kalbimin en derinlerinde sıcacık sevgisiyle bana güç verecek...
Rabbim aramızdaki bu güzellikleri kimsenin bozmasına izin vermesin (AMİNNNN)[/b]
en başta kalmış cevap vermeyi unutmuşum ortime
canım benim bütün bunlar hakettiğim sözler değil ya
hepsi beni değil çıktığı gönlü anlatıyor herbir mesaj gibi
o nedenle başımla beraber
çokk seviorum seni çok güveniorum
sevilecek insna çok da güvenilecek çok nadir
o kadar önemlsiin benim için emin ol
gösteremesemde hakettiğince çok severim seni ortim ay qızım bitanesin sennn
Demek unutursun beni heeeşeytan
(hoş sen özelden halletmiştin zaten:D)
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya yaşınız geldi diyom mürvetinizi görim diyom bende sizin yaşınıza gelim sizde görün

esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ewett yahhh öle olmuşşşDemek unutursun beni heeeşeytan
(hoş sen özelden halletmiştin zaten:D)
Canımsın sende benim için ölesinnn haketmesen kimse çıkıpta yazmaz içten gelio yanii bidenecikkiyiiyi
nizam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya yaşınız geldi diyom mürvetinizi görim diyom bende sizin yaşınıza gelim sizde görün
yaşımız geldi mii
geçti geçti selam söyle
böğğ
BEN GENÇLİĞİMİN BAHARINDAYIM DAHA HEMİDE İLK BAHARI 
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.