MÜSLÜMAN!...
VesseLam
Heceye sığamayan, üç harfe kaydolan bir nefesim sadece.
Tamam tamam. Yorulma düşünmekten. Senin de çok iyi bildiğin gibi
Sadece "H İ Ç" im ben...
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nizam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya yaşınız geldi diyom mürvetinizi görim diyom bende sizin yaşınıza gelim sizde görün
yaşımız geldi mii
geçti geçti selam söyle
SEN KENDİ ADINA KONUŞ BEböğğböğğ
BEN GENÇLİĞİMİN BAHARINDAYIM DAHA HEMİDE İLK BAHARI

giderayak işlerim var bitirilecek, 
Hayâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yeni tanıyorum belki ama, seni tanımak adına şöyle diyeyim,
MÜSLÜMAN!...
VesseLam

nizam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ewett yahhh öle olmuşşşDemek unutursun beni heeeşeytan
(hoş sen özelden halletmiştin zaten:D)
Canımsın sende benim için ölesinnn haketmesen kimse çıkıpta yazmaz içten gelio yanii bidenecikkiyi
içinize dışınıza verene kurban
iyi
nizam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nizam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya yaşınız geldi diyom mürvetinizi görim diyom bende sizin yaşınıza gelim sizde görün
yaşımız geldi mii
geçti geçti selam söyle
SEN KENDİ ADINA KONUŞ BEN GENÇLİĞİMİN BAHARINDAYIM DAHA HEMİDE İLK BAHARI
ona bakarsan ben kendimi bebiş sayıyorum da
kafa kağıdı öyle demio be bacım
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NİZAM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=NİZAM]
[quote=SAHRA]
SEN KENDİ ADINA KONUŞ BEböğğböğğ
BEN GENÇLİĞİMİN BAHARINDAYIM DAHA HEMİDE İLK BAHARI
ona bakarsan ben kendimi bebiş sayıyorum da
kafa kağıdı öyle demio be bacım
kafa kağıtlarınıza göre evde kalanlar listesinde başı çekiyosunuzzz
kimi evlenem de
nolcak bu hal böyle?
nizam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bizim motor arkadan çekişli oflum
yani bizden küçük olan sen daha bir evde kalmış ruhundasın

SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nizam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bizim motor arkadan çekişli oflum
yani bizden küçük olan sen daha bir evde kalmış ruhundasın
benmi evde kalmış
he he ondan ondan gururla söylüyorum
SEVİNÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu yaz evlenme düşüncesine teşvikle geldi heraldekimi evlenem de
haytım değişsin der,kimi berkarlık sultanlıknolcak bu hal böyle?
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.