You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Nisanlıyım ben ama üzgünüm

Nisanlıyım ben ama üzgünüm

General
RE: Nisanlıyım ben ama üzgünüm
kübracım konu okudum...üzücü bir durum elbette ama şöyle düşün her yaşanan bir sınav önemli olan sen bu sınavı başarı ile geçebilecekmisin...

merak ettiğim yaşın...ve eski nişanlının yaşı ?
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ikinizde genç olgunlaşma hayatı tanıma aşamasındasınız ALLAH ın izni ile..

ben hep şuna inanırım...bayanın yaşı erkekten küçük olacak erkek bayandan belli bir yaş fazla olmalı...çünkü bir taraf diğerinden olgun ve hayatı öğrenmiş deneyim kazanmış olmalı..elbette ki bu erkektir...ALLAH ne diyor erkeklere biz sizi eşlerinize çocuklarınıza çoban ettik..

ve şunu unutma kardeşim her zaman şöyle dua et ..ALLAH ım senin rızan için seviyorum senin rızan için evlilik yapmak istiyorum beni namazında,merhametli ALLAH korkusu olan birene eş eyle gülücük

bazen eşe olan aşırı sevgi insana zarar getirebiliyor..ALLAH hakkında hayırlısını versin ..ve üzülme dik dur beni haketmeyen biri hayatımda olamaz de..birden bire sil ve duruşundan dönme

eğer duruşunu bozarsan her zaman ezilmeye mahkumsundur unutma
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Yasınızı bılmıorm ama abla dıye hıtap etmek ıstıyorumkaynanam bıle hc analık yapmadı oglunu tuttu hc merhamet yoktu kımsede ıman zayıf olunca allah korkusu olsaydı belkı bana bu kadar yapmazlardı cok hakaret yedım hep sustum dayakta yedım gene sustum daha 2 ay olmustu nısan yapalı soz nısan bır oldu bna bohca bıle yapmadılar annem yok dıe kımsede bsy demedı cok sustum abla cok
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
abla de ... gülücük yaşımda kelimelerde küçükten büyük düşünceler de kocaman biiznillah...

ya kardeşim bırak anasını babasını danasını :D senin ALLAH ın var yalnızmısın ..ALLAH diyorum yetmezmi ...

kim ne yapmış etmiş etmemiş bırak...resetle kendini...herkesi sil hayatından...seni üzen kim varsa çıkar...babanın yamacına sığın..nişanlı iken dayak ne demek..ne olursa olsun ALLAH ın emanetine hıyanet

daha fazla üzme kendini...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.