You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Nisanlıyım ben ama üzgünüm

Nisanlıyım ben ama üzgünüm

Acemi Üye
RE: Nisanlıyım ben ama üzgünüm
Hepınıze tesekkur ederım bana zahmet edep cevap verdınız ıcın kendımı bulmaya calısıyorum nefsımden sıyrılmaya bu ılletten kurtulmaya calısıyorum bol bol dua edıyorum bol bol ınanın keske daglar degıl ınsan huyu degısse rabbımden önce mafiret sonrada hayırlı seyler istıyorum ben anne babayla buyumedım sankı sevgı ye ac gıbıyım verdıgı hıc bısey yokken ben var gıbı pesınden kosmaktan yoruldum ımanı zayıf guzel kardesım namazı orucu yok yap et dıorum kızıo benım ıbadetımden sanane dıyo sevgılıykende böyleydı kendım etım kendım buldum pekı yıldız nameye ınanırmısınız gercekten var mı baktırdıgımda onun benım kısmetımın olmadıgımı soyledı bakan teyze sevgılıyken ama sımdı gelın gorun kı nısanlıyım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
islamda yıldızname, fal, falbakma , gelecekten haber verme ile ilgilidir ki kardeşim gaybı yani geleceği Allah'tan başka kimse bilemez..güzel kardeşim istihare diyeceğim ama sizin durumunuzda istihareye bile gerek yok çünkü istişareniz sıkıntılı..içinde bulunduğunuz durum tamamen sıkıntılı... çok geç olmadan ondan ayrılın derim..bizde ayrıca dua edeceğiz..selametle kalın inş.

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Sevgi gostermiyormus bile. Bu kisiden sana hayir gelmez. Sadece sana degil kimseye gelmez. Colugunuz cocugunuz olsa ne verebilir ki onlara? Dunyada adam kalmadi? Elbet seni seven iyi biri karsina cikartir Allah. Bu kisi namaz bile kilmiyormus. Allah korkusu olmayan biriyle evlenilmez. Bir an once ayril kendini yakma. Allah' a dua et Allah' a guven. Boyle yaparsan Allah guzel bir evlilik nasip eder.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Nisanlilik surecinde birbirinizi daha iyi tanimis olmalisiniz sonucta nisanli iken anlasamadigin biriyle evlilik yurumez sadece seviyorum ben onu ne yaparaa yapsin demek kendinize eziyet etmek demektir. Cok iyi dusunun
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Nisanliligi gec evli olsan ne olur ki ?
Boyle bir insan? Siddet uyguluyor ya hu sana ?
Bu ne cüret.
Ayrica sende psikolojik destek almalisin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Iyı dusunuyorum ama suursuzca hareket edıyorum racbım yar ve yardımcım olsun benım ve hepınızın hakkınızı helal edın nolur dualarınızıda eksık etmeyın burda dua bekleyen bı kardesınız olarak allaha emanet olun insallah
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Kardeşim, sen madem forma geldin buraya gelmeye devam et..gelişmeleri düşüncelerini buraya yazmaya devam et... elimizden geldiği kadarıyle sana yardımcı olmaya çalışırız inş..hem müslümanın müslümana karşılık beklemeden yaptığı dua kabul olur, sana bol bol dua da ederiz inş..

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Gelırım gelmezmıyım dusuncem su hayırlı salıh bır es huzurlu imanlı bır yuva guzel ahıret rabbım hıdayet nasıp etsın dogru yol hak yol nefsım nefsım dıye inlemek istemıyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Ayrılın kesinlikle böyle bir insanla ilişkiyi bırakın arkadaşlık kuramazsınız ha ayrılamıyorum vs. demeyin nasıl başladıysanız öyle bitirin.
You can not out run me I m VAYNE!

Ben müslümanım ,
İslam mükemmel , ama ben değilim.
Eğer ben hata yaparsam beni suçla.
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.