You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üye
Neden Olmasın?
Es SelamüAleyküm ve Rahmetullah...

Ben şahsen forumda uyelerin dinleye bilecegi bir radyonun olmasi gerektigini düşündüm,bir radiomuz olsa ilahiler ezgiler çalınsa sohbetler dinlenilse fena olmaz heralde... Neden olmasin ?
ßizde ßir Laf Vardır,Herşey Sahibine Yakışır !..

Aşk; Azze ve Celle
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
RE: Neden Olmasın?
bu konuyu uygun bi zamanda degerlendirelim.ama bunun icin radyo hostingi almak lazim aanirim ve ilgilwncek birinin olmasi lazim. ben biraz arastiriyim su radyo olayini
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
radyo yayını kolay bir iş değil, yapanları bildiğimden söylüyorum. ekip çalışması gerektiren bir iş, maddi olarak da bir host masrafından daha fazladır masrafı. iş tek bir admine kalırsa o iş yürümez, gönüllü ve sürekli dj ler olursa faydalı olabilir fakat forum bence bu desteği verebilecek kadar canlı değil henüz, tabi karar adminin.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Bencede bi araştırılsa oluru varsa da yapılırsa kanımca forumada katkısı olur ni haraket canlılık neşe gelir,istekler yapılır keyli ve feyz alıcagımız sohbetler dinleriz ve en onemlisi de sanirim bir islami bilgi yarişmasi düzenlersek eger bu yontemle hem cok eglenceli keyfli ve bi o kadar da ögretici olur bilgi sahibi oluruz bilmediklerimizi ögreniriz biliyorakta tekrar yapıp hatırlamış oluruz sanırım kötü olmaz bu ve hocalar bulur onlara yayın almalari icin rica ederiz bizlere canlı sohbetler verirler cuma gecelerini bizlere kuran okuyarak sohbet yaparak ihya ettirirler ...

Ben profosyonel bişi olsun demiyorum amatör kendi aramızda bi sosyal aktivite gibi yaparız sonucta bizi dinliyende bizden farkli insan olmucak...

Bence herkes fikrini belirtirse daha guzel olur...

Aşk; Azze ve Celle
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
O iş biraz yaş, 7/24 aktif olması gerek bunun için yayın yapacak arkadaşlar gerek en temelinde bunlar var
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
bi mecburiyet yok bence 7/24 açık kalmasına...reklam geliri yok bişe yok kime karşı bi sorumlulugumuz varki bi mecburiyet hissedices? Ve zaman gecip tecrube kazandikca bence her gecen gun daha bi oturur ve guzelleşir...

Aşk; Azze ve Celle
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Bence en azından cuma günleri olması yada her akşam belli saatlerde olması hoş olur, güzel olur, iyi olur gülücük Hem belli saatlerde olursa öyle tam ilgilenecek birinin aranmasınada gerek kalmaz.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Başinda durma zorunlulugu yok ki merve aç mikseri doldur git işini yap gel bi kac saat sonra veya bi arkadasina ver ve yayın basladigi zaman zaten djlik yapmak isteyenler olucaktir bence.

Aşk; Azze ve Celle
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Tamam işte ne güzel, herkes bir yorum getirsin ve o yorumu daha iyileştirecek şeyler söylesin başkaları gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Mikser mi :D
Şaka bi yana hani yinede tam ilgi olsun da yayını yapacak kişi sürekli başında dursun istenilirse diye dedim gülücük

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.