You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üye
RE: Neden Olmasın?
mixer muzikleri radioda calmak icin olan program..istedigin kadar binlerce eser ata bilirsin icine haftalarca pc kapanmadigi taktirde de yayın devam eder...
merve geceleri sen yaparsin ki bence...
ßizde ßir Laf Vardır,Herşey Sahibine Yakışır !..

Aşk; Azze ve Celle
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Yok ben hiç karışmayayım hani faydam olsun isterdim ama zaten genelde ben tabletten giriyorum ve bu programı onda kullanabileceğimi sanmıyorum.

Ama admin host ayarlarsa eğer bence sen başlatmalısın sonrasında dediğin gibi gönüllülerde çıkar zaten diye düşünüyorum.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
yani sen düsünmüşsün ben da ne diyimki senin lafinin üstene p
ya ewt bi oluru varsa eger cok keyfli olur..
Düşünsene ailece dinliceksin ailen icin bir eser isticeksin benden anneme babama falanca falcancaya gitsin diye anonsu dinleyip yüzlerinde bi tebessüm olur felan işte ne bilim bence iyi olur gibi ama işte herkesin isteyip destek vermesi lazim sanırım...
ßizde ßir Laf Vardır,Herşey Sahibine Yakışır !..

Aşk; Azze ve Celle
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
:D

Destek verilmeli bencede gülücük
Ama daha fazla aktiflik olması lazımki bi süre sonra sıkılmasın insanlar. Bu yüzden buda göz önünde buluındurulur. Gerçi belki bu programdan sonra aktiflikte artar. Artık gerisi admine ve katılıma kalmış gülücük

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.