Ben şahsen forumda uyelerin dinleye bilecegi bir radyonun olmasi gerektigini düşündüm,bir radiomuz olsa ilahiler ezgiler çalınsa sohbetler dinlenilse fena olmaz heralde... Neden olmasin ?
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Neden Olmasın?
Neden Olmasın?
Ben şahsen forumda uyelerin dinleye bilecegi bir radyonun olmasi gerektigini düşündüm,bir radiomuz olsa ilahiler ezgiler çalınsa sohbetler dinlenilse fena olmaz heralde... Neden olmasin ?
Ben profosyonel bişi olsun demiyorum amatör kendi aramızda bi sosyal aktivite gibi yaparız sonucta bizi dinliyende bizden farkli insan olmucak...
Bence herkes fikrini belirtirse daha guzel olur...
Hem belli saatlerde olursa öyle tam ilgilenecek birinin aranmasınada gerek kalmaz.
Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"
"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
Şaka bi yana hani yinede tam ilgi olsun da yayını yapacak kişi sürekli başında dursun istenilirse diye dedim
Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"
"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi