You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

naçizane bir istek

Profesör
RE: naçizane bir istek
tartisilcak bisey yok ama halkimiz bu kadar cahil olunca yapcak bisey yok. hoca diye gecinen ne oldugu belli olmayan biri cikiyo saci ortmek yoktur diyo veya kurban kesmek gerekmez parasi da verilir diyo ve bi cok insan da buna inanabiliyo maalesef. ayni konu temcit pilavi gibi tartisilmasin tabiki buraya gelip milletin kafasini karistirmak icin gelenlere de izin vermeyiz ama gerckten bilmeyip duydugunu dogru sanan ya da dogruyu arayanlari da aydinlatmak gerekir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ezrak'ul Verd
Ben bahsettiginiz tüm konuları okumadım fakat ıslami konularda böyle konuşmalar olmazsa o forumda ancak eğlence konuları hit yapar. Hüküm vermeden ve kendi dogrularini kabullendirme amacı gütmeden yapılan konusmalarin bir zarari olacağını düşünmüyorum. Ifsat etme niyetiyle konu açan zaten uzmanlasmiş gö
zlerden kaçmayacaktir kanisindayim. Yine de siz bilirsiniz ben bir garip uyeyim icon
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Tabiki her zaman tartisma olucak sonucta devamli yeni uyeler katiliyo aramiz. ornegin siz geldiniz buna benzer bi konu actiniz tabiki biz bu kónuyu dikkate alicaz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Yaşlandık maşlandık lafları bana ne kadar uzak hiç bana göre değil karizm
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.