You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

naçizane bir istek

Profesör
naçizane bir istek
selamın aleykum dostlar,
her seferınde aynı konuları tartısıp SONUCA ULASAMAMAKtan bıkmadınız mı?????
Allah rızası ıcın mumkunse hadıs ve basortusu dısındakı konuları tartısın.
pınar altug da bu konuyu tartısıyor kendını alim yerıne koyan dangalaklarda(kımse uzerıne alınmasın lutfen bu yakıstırmayı,sozum meclısten dısarı).
sız barı yapmayın bu tartısmayı da bır farkımız olsun onlardan.

.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: naçizane bir istek
münazaradan çok cedelleşmeye, tartışmaya gidecek olan konuların kapatılması daha iyi olacaktır hatta silinmesi de. ilmi cevaplar olmadan herkes laf edince illaki hatalar çıkabiliyor tartışmalı konuları tartışmayalım demem ama usulü ile tartışmak lazım.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
basostusunun tam olarak tartısmalı kısmı neresı?
sahıh hadıs zayıf hadıs bellı ıken bu konunun tam olarak tartısmalı kımsı neresı?
hersey bır yana aylardır aynı konuları tartısıyorsunuz,neye ulastınız tam olarak?
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
benim için tartışmalı bir kısmı yok, her şeyi gün gibi açık saydığın tüm konuların. ancak bu tartışmaları çıkartmak için siteye gelenler ya düşüncelerinde şüphedeler ya da birbirine zıt şeyleri düşünüyor ve bunlara inanıyoruz bu gelenler ile.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
senın ıcın tartısılacak bırseyı yok,tartıstıgın kısı ıcınde yok;cunku ıkınızınde fıkrı ne ıse zıkrı de o olacaktır. bu yuzden dıyorum tartısmayın dıyegülücük
tartısıp cozulecek bır durum olsa tabıkı bızde ısterız tartısmayı.ama bızım tartısmalar once tartısma sonra sıddetlı tartısma sonra agır kelımeler sonra da malumumuz uzere ban.ne gerek var ınsanların kalbını kırmayagülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
eyvallah, tartışmaya vardırmadan herkes bildiğini paylaşsın.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bu sekılde daha guzel olur dıye dusunuyorum.yoksa tartısmanıza hıcbırsey demıyorum(hakkımda yok zaten),burası forum tartısma olacak tabıkı hatta tartısma var dıye adı forum zaten gülücük ama hep aynı konuları tartısınca konu amacından sapıyor malumumuz uzere bılmem anlatabıldım mı?

sunu da belırteyım konuyu uyarı olarak algılamayın lutfen,bırbırımızı ve islamıyetı bız muslumanlar tarafından yıpratmamak adına sadece rıca benımkısı...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Vayşşş Konumun başınıda yemişsiğizzzz olaaa :D

Ne has konu idi hele görimisen ettiklerini :D
Ve aŞk İnsanın aLnına Dokundu !

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.