Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Mustafa İslamoğlu peygamberimize KİBİRLİ diyor!
Mustafa İslamoğlu peygamberimize KİBİRLİ diyor!
Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil

2.Merak etme kardeşim Hindiyye,Reddül Muhtar,Hidaye,İhtiyar okuyoruz
Kafadan konuşmuyoruz.Bir alim mütevatir hadis kitaplarını topladım diye kitap yazar,bir başkası da yazar.Ama bir bakarsınız orada mütevatir hadislere alınmış,ama burada alınmamış
Tevessül hakkında Nureddin Yıldız ne diyor?Bana yazabilir misin kısaca?Nureddin yıldız sana göre bir konuda hata yaptı o sebeple dinlemiyorsun öyle mi?Sen hangi masum hocayı dinliyorsun merak ettim şimdi
Böyle yapmak yerine görüşünü deliliyle savunsana.Karşı tarafta savunsun.Konu sonra kapansın.Hangisi daha doğru diğer insanlar karar versin.Bence bu yol daha güzel
Zihniyetiniz iki-üç mesajda anlaşıldı.Size göre tevessül doğru,bana göre tevessül doğru değil ise ve Nureddin Hocayı dinliyorsam benimle konuyu konuşmayacaksınız.Yani bir alim hata ettiği zaman onu silen zihniyettensiniz.Kardeşim kolaya kaçıyorsun sen
Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil

"Kuran değildir diye hafife alınacak laflardan ve inkarlardan uzak durulmalıdır dedim."Bunu nerede yazdınız,ben okumadım.Sadece Buharide sahih olmayan hadis yoktur dediniz.
2.Konuyu dağıtma çabası yine.
3.Aynen bende öyle düşünüyorum kardeşim

4.Soruma cevap yok,ama soru var
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi