Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Mü'minler felaha ermiştir.
Mü'minler felaha ermiştir.
senin örneğindeki olasılık 100 milyonda 1;
hadi 7 milyarda 1 olsun.
Benim dediğim sayı 10 üzeri 10 üzeri 123'te 1 ihtimal
Akılların almayacağı bir sayı, onun için buna sıfır ihtimal demişler.
Şuna benzetmişler bu olasılığı:
Ucu sivri bir kalemin 120 yıl sivri ucu üzerinde dik durup düşmemesi nasıl bir olasılıksa işte öyle bir olasılık!!
Ya da bir maymunun rastgele klavye tuşlarına basarak Shakespeare'in Hamlet'ini yazması kadar bir olasılık!!
Karşımda Tüm Hücrelerine Kadar Kendini İnandırmış Bir Ataist Var...
Son Olarak Şunu Söylüyorum..Ya ÖLÜRSEN...
sadece herşeyi reddediyor bütün mahareti bu maalesef
halbuki biz ortaya hz.adem aleyhisselamdan hz muhammed sallalahu teala aleyhi vesseleme kadar uzanan bir değerler silsilesi koyuyoruz
insanların dünyaya niye geldiğini,niye yaratıldıklarını aralarındaki sorunlara nasıl hüküm verileceğini ve kime nasıl hesap verileceğini detaylı bir şekilde anlatan bir din var ortada
insanın dünyaya neden gönderildiği ve neden farklı düzeylerde olarak yaratıldığı sorularına islamdan başka hiçbir ideoloji mantıklı bir cevap veremez
islama göre boynuzsuz bir hayvan bile boynuzludan hakkını alabilecekken
diğer ideolojilerde bırakın hayvanın hayvandan hakkını almasını
ne hitler,ne esed ne binlerce insanı katleden ne kadınlara tecavüz eden ne de mazlumlara eziyet eden zalimler hiçbir şekilde bir hesap vermeyecek fikrine sahiptir
bütün üstünlüklerin,bütün güzelliklerin,bütün zenginliklerin ve bütün acıların hesapsız bir şekilde verildiğini ve yine hesapsız kalacağını savunan bir insan için eğer vicdanlı birisiyse yaşamak kadar adice yaşamak kadar adaletsizce birşey olmaması lazım.
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE
doğmadan önce neysem ölünce de o olurum heralde. dünyaya gelmeden önce ne olduğmu bilmiyorum. öldükten sonra da ne olduğumu bilmemem gayet doğal. ayrıca ateist değilim ısrarla söylüyorum.ateist tanrı yok der. ben tanrı var mı yok mu bilinmez diyorum. buna da "agnostisizm" deniyor.
sadece ateistler yok ortada, açın bakın.
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi