You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Mü'minler felaha ermiştir.

Mü'minler felaha ermiştir.

pejmurde
RE: Mü'minler felaha ermiştir.
Bak Dostum Oturduğun Yerden Ne Güzel Yazıyorsun Fikirlerini Dile Getiriyorsun..
Şimdi Sana Bir Soru Soracağım..Bir Cep Telefonunu Düşün Çok Uzaktaki İnsanlarla Bile Konuşabiliyorsun..Tuşları var Hafızası Var Birşeyleri Not Alıp Kaydettiğin Kusursuz Bir Şekilde Dizayn Edilmiş ..Düzenli Güzel Birşekilde..
Şimdi Sana Soruyorum Ben Diyorumki Bu Cep Telefonu Tesadüf Eseri Kendi Kendine Var Oldu..Ben Böyle Birşeyi İddaa Ediyorum..Buna İnanırmısın İnanmazsın Demi Saçma Dersin Olurmu Böyle Birşey Dersin..Bir Cep Telefonunun Bile Kendi Kendine Var Olamayacağına İnanıyorsunda ...Cep Telefonundan Kat Kat Daha İnce Detaylarla Kusursuz Bir Şekilde Eli Ayağı Gözleri Beyni Olan İnsan Vucudunun Kendi Kendine Var Olduğunu Nasıl İdda Edebilrisin...Buna Nasıl İnana Bilirsin..
Herşeyin Bir Sanatkarı Vardır ..Yeryüzünde Hiç Bir Canlı Kendi Kendine Var Olmamıştır..Güneş Olmasydı Dünya Karanlıklar İçinde Kalırdı ..Peki Guneş Bunu Nerden Biliyor..Şöylemi Demiş Kendi Kendine Dünya Karanlıkta Kalacak Ben Var Oluyumda Aydınlıkmı Olsun Demiş..Güneş Bunu Diyebilirmi..? Böyle Birşeyi Hangi Mantık Kabul Eder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Senin bizle konuşma ihtimalin yüzde yüzdur konusuyoruz işte bundan gerçek birşey var mıgülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Jumper, bu foruma gelişinin ve bu konuşmaların da vardır bir hikmeti.
Rabbimizden, buraya gelişinizin faydanıza olmasını canı yürekten dilerim.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Sen dünyaya şans eseri mi geldin yani gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Jumper hakikaten inanmamak için bin dereden su getiriyor Zakir ve Sabır'ın dediği gibi. Gözünün önünde mucize olsa inanmayabilir, Allah hidayet versin ne diyelim..
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.