You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Mü'minler felaha ermiştir.

Mü'minler felaha ermiştir.

General
RE: Mü'minler felaha ermiştir.
saygı çerçevesi içinde konuşalım..benim Rabbime yaradanıma ALLAH ıma saygısızlık edecekse konuşmanın anlamı varmı?
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
sen gerçekten öğrenmek istiyormusun dinimizi ? kalpten söylermisin
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
ben de eskiden müslümandım. tabi aileden gelen alışkanlıklarla. sonra bir cemaate mensup bir arkdaşım bana kuran hediye ettigülücük daha iyi bir müslüman olmam için. açtım okudum.ne olduysa ondan sonra oldugülücük 1-2 yıllık bir araştırma ve idrak sürecinden sonra şimdiki düşüncelerimde karar kıldım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
araştırmalarınızda ne gördünüz ki karar değiştirdiniz?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
kutsal kitaplarda yazan şeylerin daha çok yerel, o zamanı, o mekanı ve o zamanki kişileri ilgilendirdiği. tüm evreni kapsamaktan uzak olduğu, birbirin takip eden inanç sistemlerinin birbirlerine benzediği, kimi zaman alıntılar yapıp taklit ettiğini gördüm. sonra kutsal kitaplarda öyle ifadeler var ki, sanki bir kişinin ihtiyacı varmış ve onun için yazılmış gibi kişisel ve insanlığı ilgilendirmeyen konular olduğunu gördüm.
sonra da dinin o zamanki insanların doğal ihtiyaçları olduğunu, din olmadan yapamayacaklarını anladım. kitapların insanlar tarafından yazıldığını farkettim ve bundan sonra okuduğum her şey bunları destekledi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
peki ateisler neye inanır..yani bir bakış açısı vardır..hedefi varmı ? senin bu dünyada ki hedefin ne ?

Ailenin ateist olduğundan haberi var mı?

çok soru soruyorsam söyle ...bende merak ediyorum inançsızlığı gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
öncelikle ateist değilim. ateistler tanrının olmadığına inanır. bu da bana saçma geliyor. bence tanrının var olup olmadığı bilinemez.
ailem dinle aramın iyi olmadığını bilir ötesini sorgulamaz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
peki neye inanıyorsun...ALLAH ın varlığına inanıyormusun ?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.