You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Mü'minler felaha ermiştir.

Mü'minler felaha ermiştir.

-İKRA-
RE: Mü'minler felaha ermiştir.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-09-2014, Saat:05:49 PM, Düzenleyen: Zehan.
-İKRA-
Jumper, ben o yazını okudum;
senin örneğindeki olasılık 100 milyonda 1;
hadi 7 milyarda 1 olsun.
Benim dediğim sayı 10 üzeri 10 üzeri 123'te 1 ihtimal
Akılların almayacağı bir sayı, onun için buna sıfır ihtimal demişler.
Şuna benzetmişler bu olasılığı:
Ucu sivri bir kalemin 120 yıl sivri ucu üzerinde dik durup düşmemesi nasıl bir olasılıksa işte öyle bir olasılık!!
Ya da bir maymunun rastgele klavye tuşlarına basarak Shakespeare'in Hamlet'ini yazması kadar bir olasılık!!
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-09-2014, Saat:06:01 PM, Düzenleyen: Zehan.
pejmurde
jumper100 Seni Tebrik Ediyorum..Onlarca Kişiyi Peşine Takıp Ve Herbirine Cvb Yetiştirebildiğin İçin..Boşa Kürek Çekildiğini Düşünüyorum..Sen Bizi Anlamayıp Kendi Doğrularını Savunuyorsun ...Duvara Karşı Konuşmak Gibi Birşey Bu Yaptığımız İş..Bizlerle Buraya Tartışmaya Fikirleri Ortaya Dökmeye Gelmişsin..Hoş Geldin Buna Karşı Değiliz Ama ..Akıp Giden Bir Zamanda Var..inş Hakikati Bulman Gec Olmaz...
Karşımda Tüm Hücrelerine Kadar Kendini İnandırmış Bir Ataist Var...
Son Olarak Şunu Söylüyorum..Ya ÖLÜRSEN...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
jumperın savunduğu bir şey yok ki

sadece herşeyi reddediyor bütün mahareti bu maalesef

halbuki biz ortaya hz.adem aleyhisselamdan hz muhammed sallalahu teala aleyhi vesseleme kadar uzanan bir değerler silsilesi koyuyoruz

insanların dünyaya niye geldiğini,niye yaratıldıklarını aralarındaki sorunlara nasıl hüküm verileceğini ve kime nasıl hesap verileceğini detaylı bir şekilde anlatan bir din var ortada

insanın dünyaya neden gönderildiği ve neden farklı düzeylerde olarak yaratıldığı sorularına islamdan başka hiçbir ideoloji mantıklı bir cevap veremez

islama göre boynuzsuz bir hayvan bile boynuzludan hakkını alabilecekken

diğer ideolojilerde bırakın hayvanın hayvandan hakkını almasını

ne hitler,ne esed ne binlerce insanı katleden ne kadınlara tecavüz eden ne de mazlumlara eziyet eden zalimler hiçbir şekilde bir hesap vermeyecek fikrine sahiptir

bütün üstünlüklerin,bütün güzelliklerin,bütün zenginliklerin ve bütün acıların hesapsız bir şekilde verildiğini ve yine hesapsız kalacağını savunan bir insan için eğer vicdanlı birisiyse yaşamak kadar adice yaşamak kadar adaletsizce birşey olmaması lazım.
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
ölürsem ölürüm. ne yapalım gülücük doğmadan önce neysem ölünce de o olurum heralde. dünyaya gelmeden önce ne olduğmu bilmiyorum. öldükten sonra da ne olduğumu bilmemem gayet doğal. ayrıca ateist değilim ısrarla söylüyorum.
ateist tanrı yok der. ben tanrı var mı yok mu bilinmez diyorum. buna da "agnostisizm" deniyor.
sadece ateistler yok ortada, açın bakın.
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Jumper100 bu kadar şüpheci biri, -yanlış bir ifade kullanmak istemiyorum,Rabbim affetsin- bir yaratıcının varlığını -senin ifaden ile- hissetse yada görse dahi, senin beklediğin şekilde 5 duyu organı ile algılasa, hâşa " ikinci bir yaratıcı olmadığını nerden bilebilirim" şeklinde bir sorgulamayada hiç çekinmeden girer..
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Yahu Bilmiyorum Diyorsun Anlatıyoruz Onada Karşı Çıkıyorsun..Sana Bazı Örnekler Verdim Bu Örnekleri Saptırıp Farklı Şeyler Ortaya Atıyorsun..Sana Daha Fazla Harcayacak Vaktim Yok..Ayrıca agnostisizmi Merak Ettiğimde Yok..Hiç İşim Olmaz ..Benim Bi Allahım Var Birde İman Ettiğim Kuranım..Birde Peygamberim Sizin Gibi İnsanların Aklını Çelmeye Çalışan Dinsizlere Harcadığım Vakti İsraf Olarak Kabul Görüyor..Allahtan Hıdayet Vermesini Temenni Ediyorum ..Lütfen Bu MSJIMADA Cvb Verme ..Git...Kendi Dinsizliğini Yorgan Misali Üzerine ÇEK Ve Uyumaya Devam Et...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.