You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Mezardakiler mesaj verir mi?

Mezardakiler mesaj verir mi?

General
RE: Mezardakiler mesaj verir mi?
Ben bilmiyor muyum her şeyi Allah'ın bildiğini? Sadece saçma sapan tartışma(-lar) olmasına sebep oluyorsun başka bir şey değil
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ata dini yaşamıyorum ben yaşasaydım, sokaktaki selam verdiğimde almayan adamdan farkım olmazdı, insanların ne olduğunu, yaşantısını bilmeden yorum yapma buradan. Sen daha var oluşunu anlayamamışken neyi araştırıp neyi tartışmaya çalışıyorsun. Öncelikle bazı şeylerden sıyrıl ondan sonra gel burada konuş, aklının sana layık gördüğü seviyelere çekmeye çalışma insanları, yazdıkların gram sinirimi bozmadı ya da canımı sıkmadı aksine durumun dolayısıyla gülümsetti bile. Yorumum son yorumum olacak bu konu hakkında, başa döndüm sana basit bir örnek verdim sadece, atadan kalma bir dua değil Ölmüşlerimizin ruhlarına hediye eyledik ya da bahşettik veya her ne şekilde ediliyorsa. Sonra yazdığım yorumda kendi temennilerimi belirtmedim o kadar zekasız bir insan değilim, kaynak belirterek yazdım dikkatli bakarsan görürsün. Hadi yorum bitmiştir
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
:D Helal len sana nereden nereye getirdin, (Bu arada ruh olduğunu kabul de ettin:D) ben ayet göndermek mi yazdım? Nereye çekiyorsun konuyu? Sırf alt etmeye çalışmak uğruna nerelere sokmaya çalışıyorsun? Sana dedim ki böyle dua ediliyor, bak "Ruh" demişler inan ya da inanma dedim, sonra sadece iyi niyetimle bulduğum kaynağı paylaştım, zırvaladın durdun ders vermek adına, ve devam da ediyorsun, yapmaya çalıştığın şeyi anlıyorum. Bitirelim yorumları burada ikimiz açısından da en hayırlısı bu olacak.. Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Ruh diye bişey yok diye tek kelime söylemedim ki ben zaten , isbat et öyle bişey dediysem buyur ? senin bi kere ruha inan yada inanma demen saçma ruh kuranda apaçık vardır zaten , ben ölürken ruh çıktığına dair , meleklerin ruhu aldıklarına dair ayete rastlamadım dedim kuranda , nefs kelimelerini ruh diye çevirmişler dedim , sana tavsiyem yazılanları okumadan yorum yapma . Komik olmayı bırak senin gibileri görünce sadece üzülüyorum .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-05-2013, Saat:03:59 PM, Düzenleyen: e2828.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.